Sätt ugnen på 175 grader och lägg de soltorkade tomaterna i varmt vatten.
Skär en djup ficka i varje kycklingfilé och fyll med den rivna osten.
Fördela 3-4 salviablad på kycklingen och linda skinkan runt varje, se till att det inte blir några glipor där osten kan rinna ut.
Bryn kycklingen i en panna med lite olivolja tills de fått färg runt om och lägg dem i en ugnsform.
Skär svampen i klyftor och purjolöken i centimetertjocka skivor.
Hacka de uppmjukade soltorkade tomaterna.
Fräs grönsakerna i stekpanna i 3-4 minuter i stekspadet som blev över från kycklingfiléerna.
Häll på vinet och grädden och låt småputtra i 5-10 minuter.
Häll såsblandningen över kycklingfiléerna och tillaga det i ugnen ca 10-15 minuter tills köttsaften är klar. Servera med rotfruktskaka och haricots verts.
Rotfruktsgratäng
Skala och skiva alla rotfrukter, förväll dem 2 minuter i kokande vatten.
Klä en springform med bakplåtspapper.
Strimla purjolök och gul lök och varva med rotfrukterna och osten.
Salta och peppra på varje nytt lager.
Blanda äggen och grädden och häll över grönsakerna och grädda i 175 grader i ca 30 min tills tårtan stelnat.