Halv åtta hos mig repris
Foto: tv4

Halv åtta hos mig - vår 2013

Här hittar du recept från Halv åtta hos mig, matlagningsprogrammet där hemmakockar tävlar om vem som fixar bästa middagsbjudningen.

------- SLUT FÖR SÄSONGEN---------

För att hitta recept från en repris, sök på deltagarens namn och stad i sökrutan längst upp, t.ex. Jesper Stockholm.

------- SLUT FÖR SÄSONGEN---------

I Halv åtta hos mig tävlar fyra personer som aldrig träffats tidigare om vem som lagar den godaste festmiddagen. I tur och ordning bjuder de tävlande hem varandra för att sedan sätta poäng på varandras paradrätter och värdskap.Vem gör den finaste förrätten, den lyxigaste varmrätten och den smarrigaste desserten den här veckan? Här hittar du deltagarnas recept.

Tänk på att recepten är nedskrivna av en amatörkock.
Se senaste programmet i TV4 Play

Shoppa smarta köksprylar i vår webbshop »

Halv åtta hos mig
Måndag-torsdag 19:30 i TV4
Se programmet i TV4 Play

Se recept från tidigare säsonger

Sniffens räkbomb

Sniffens räkbomb

av Stefan - Hudiksvall
  •  1,5 tim
  •  12 ingr
En försmak av sommaren

En försmak av sommaren

av Stefan - Hudiksvall
  •  20 min + 1 h
  •  8 ingr
  •  50
  •  32 ingr
Cannoli på ingalunda vis, med mascarpone och päronkonjak.

Cannoli på ingalunda vis

av Felicia - Hudiksvall
  •  20 min
  •  15 ingr
  •  20
  •  20 ingr
  •  14 ingr
Storoxens älgskit med glass

Storoxens älgskit med glass

av Lars - Hudiksvall
  •  12 ingr
  •  4
  •  9 ingr
  •  1 h och 20 min
  •  22 ingr
 Hallonglass med knäckflarn

Hallonglass med knäckflarn

av Sylvia - Hudiksvall
  •  15 min
  •  10 ingr
Chèvre chaud

Chèvre chaud

av Sylvia - Hudiksvall
  •  30 min
  •  11 ingr
  •  17 ingr
Glace au four à la Anna

Glace au four à la Anna

av Anna - Uddevalla
  •  1 h
  •  16 ingr
  •  ca 1 h
  •  27 ingr
Wasabirulle à la Erik

Wasabirulle à la Erik

av Jan - Uddevalla
  •  30 min
  •  14 ingr
  •  19 ingr
  •  40 min
  •  11 ingr
  •  34 ingr
  •  40 ingr
  •  30 min + över natten i kylskåp
  •  16 ingr
  •  30 min
  •  31 ingr
Mustig musselsoppa

Mustig musselsoppa

av Urban - Uddevalla
  •  15 ingr
Havtornsparfait

Havtornsparfait

av Urban - Uddevalla
  •  20-30 min (plus 3 h frystid)
  •  14 ingr
Musslor buzara

Musslor buzara

av Cecilia, Stockholm
  •  45 min
  •  12 ingr
Grillmix med punjena paprika

Grillmix med punjena paprika

av Cecilia, Stockholm
  •  ca 2 h
  •  55 ingr
  •  20 min
  •  11 ingr
Piperiés gemistés - fylld paprika

Piperiés gemistés - fylld paprika

av Alexandros - Stockholm
  •  13 ingr
Arní psitó me patátes sto foúrno

Arní psitó me patátes sto foúrno

av Alexandros - Stockholm
  •  3 h
  •  24 ingr
Vasilópitta - grekisk nyårskaka

Vasilópitta - grekisk nyårskaka

av Alexandros - Stockholm
  •  1 h och 20 min
  •  10 ingr
La pissaladière

La pissaladière

av Nathalie - Stockholm
  •  1 h
  •  16 ingr
Lapin à la tapenade

Lapin à la tapenade

av Nathalie - Stockholm
  •  ca 2 h
  •  21 ingr
Tarte tatin

Tarte tatin

av Nathalie - Stockholm
  •  8 ingr
Zuppetta di cozze

Zuppetta di cozze

av Libero - Stockholm
  •  ca 30 min
  •  11 ingr
Zuppa del contadino

Zuppa del contadino

av Libero - Stockholm
  •  15 ingr
Crema Catalana

Crema Catalana

av Libero - Stockholm
  •  ca 2,5 h
  •  8 ingr
Räkrondell med avokadokräm

Räkrondell med avokadokräm

av Ulrika - Göteborg
  •  17 ingr
Helgrillade Pata Negra-racks

Helgrillade Pata Negra-racks

av Ulrika - Göteborg
  •  34 ingr
Jordgubbsspett med marshmallows

Jordgubbsspett med marshmallows

av Ulrika - Göteborg
  •  30 min
  •  8 ingr
  •  17 ingr
Baghali Polow

Baghali Polow

av Reza - Göteborg
  •  2 h
  •  16 ingr
Shole Zard

Shole Zard

av Reza - Göteborg
  •  8 ingr
  •  1 h
  •  10 ingr
  •  2 h
  •  19 ingr
Knäckig hallonpaj med glass

Knäckig hallonpaj med glass

av Maria - Göteborg
  •  ca 1 h
  •  9 ingr
Gyoza med kål- och päronsallad

Gyoza med kål- och päronsallad

av Mattias - Göteborg
  •  34 ingr
Ankburgare med Bao–bröd

Ankburgare med Bao–bröd

av Mattias - Göteborg
  •  Ca 2 timmar (ink. jästid)
  •  21 ingr
Mandelbrioche med vaniljglass

Mandelbrioche med vaniljglass

av Mattias - Göteborg
  •  Ca 1 h (sen tillkommer eventuell frystid beroende på maskin)
  •  14 ingr
  •  30 min
  •  10 ingr
  •  30 min
  •  10 ingr
  •  20 min
  •  7 ingr
American cheese pie

American cheese pie

av Ulla - Västerås
  •  20 min
  •  9 ingr
  •  10 min (45- 50 min om man röker laxen själv)
  •  13 ingr
  •  45 min
  •  16 ingr
Chokladkaka med konjaksfikon

Chokladkaka med konjaksfikon

av Per - Västerås
  •  3 h (inklusive nedkylning)
  •  16 ingr
Tigertoast

Tigertoast

av Helene - Västerås
  •  30 min
  •  7 ingr
  •  80 min + 3 h för marinering
  •  19 ingr
  •  60 min
  •  15 ingr
  •  13 ingr
Hjortronmousse en corbeille

Hjortronmousse en corbeille

av Catherine - Stockholm
  •  11 ingr
Crème ninon

Crème ninon

av Nicholas - Stockholm
  •  11 ingr
Ankbröst med rotfruktspytt

Ankbröst med rotfruktspytt

av Nicholas - Stockholm
  •  33 ingr
Äppelsorbet

Äppelsorbet

av Nicholas - Stockholm
  •  8 ingr
Amerikansk västkustburgare

Amerikansk västkustburgare

av Catherine - Stockholm
  •  18 ingr
  •  18 ingr
  •  18 ingr
Brulépudding med bär

Brulépudding med bär

av Sven - Stockholm
  •  50 min
  •  7 ingr
Frasiga räkknyten

Frasiga räkknyten

av Birgit - Kungsbacka
  •  12 ingr
Tournedos à la Bibbi

Tournedos à la Bibbi

av Birgit - Kungsbacka
  •  17 ingr
Lisés mandelmassetårta

Lises mandelmassetårta

av Birgit - Kungsbacka
  •  7 ingr
Timjansdoftande kantarellsoppa

Timjansdoftande kantarellsoppa

av Henrik - Kungsbacka
  •  30 min
  •  15 ingr
  •  240
  •  23 ingr
Chokladparfait med halloncoulis

Chokladparfait med halloncoulis

av Henrik - Kungsbacka
  •  180 min
  •  11 ingr
Majas magiska torn

Majas magiska torn

av Annika - Kungsbacka
  •  30 min
  •  10 ingr
Gunillas finfina fisk

Gunillas finfina fisk

av Annika - Kungsbacka
  •  45 min
  •  23 ingr
Fias frysta favorit

Fias frysta favorit

av Annika - Kungsbacka
  •  4h
  •  11 ingr
Carpaccio på lax

Carpaccio på lax

av Ingvar - Kungsbacka
  •  12 ingr
Ingvars fiskgratäng

Ingvars fiskgratäng med räkor

av Ingvar - Kungsbacka
  •  23 ingr
Krusbärsglass med frukt

Krusbärsglass med frukt

av Ingvar - Kungsbacka
  •  11 ingr
Havrebullabakelse

Havrebullabakelse

av Emma - Leksand
  •  18 ingr
  •  17 ingr
Violens espressobollar

Violens espressobollar

av Emma - Leksand
  •  15 ingr
Romtinnar

Romtinnar

av Pär - Leksand
  •  40 min
  •  7 ingr
Getsadel med tillbehör

Getsadel med tillbehör

av Pär - Leksand
  •  15 ingr
Mandeldoftande äppelpaj

Mandeldoftande äppelpaj

av Pär - Leksand
  •  11 ingr
Ostpaj med löjromsröra

Ostpaj med löjromsröra

av Marie - Leksand
  •  16 ingr
  •  19 ingr
  •  10 ingr
Jordärtskockssoppa

Jordärtskockssoppa

av Emil - Leksand
  •  45 min
  •  14 ingr
Havtorn- och yoghurtglass

Havtorn- och yoghurtglass

av Emil - Leksand
  •  30 min
  •  19 ingr
Crispy chicken

Crispy chicken

av Erik - Stockholm
  •  9 ingr
Fish and crisp

Fish and crisp

av Erik - Stockholm
  •  14 ingr
Banana crisp

Banana crisp

av Erik - Stockholm
  •  23 ingr
Äggande carpaccio

Äggande carpaccio

av Anna - Stockholm
  •  15 ingr
Gyllene fisksoppa

Gyllene fisksoppa

av Anna - Stockholm
  •  19 ingr
Passionerad cheesecake

Passionerad cheesecake

av Anna - Stockholm
  •  40 min
  •  7 ingr
Traditionell grekisk sallad

Traditionell grekisk sallad

av Jojje - Stockholm
  •  13 ingr
  •  16 ingr
Violglass med lakritschips

Violglass med lakritschips

av Jojje - Stockholm
  •  9 ingr
  •  9 ingr
  •  13 ingr
  •  30 min
  •  8 ingr
  •  90 min
  •  16 ingr
  •  29 ingr
  •  7 ingr
Asiatisk biffsallad

Asiatisk biffsallad

av Martina - Skåne
  •  15 ingr
  •  45 min
  •  16 ingr
Citronglass med knäckflarn

Citronglass med knäckflarn

av Martina - Skåne
  •  45 min
  •  15 ingr
  •  22 ingr
  •  70 min
  •  22 ingr
  •  15 ingr
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

av Anne - Skåne
  •  9 ingr
  •  24 ingr
  •  21 ingr
  •  30 min
  •  24 ingr
Martas kycklingrulle

Martas kycklingrulle

av Martin - Örebro
  •  60 min
  •  17 ingr
Kulfi à la Chandorkar

Kulfi à la Chandorkar

av Martin - Örebro
  •  16 ingr
  •  27 ingr
  •  40 min
  •  16 ingr
Isad melon

Isad melon

av Barbro - Örebro
  •  15 min + tid att halvfrysas ca 2 timmar
  •  6 ingr
  •  20 min
  •  10 ingr
Entrecote på Sidvalls vis

Entrecote på Sidvalls vis

av Robin - Örebro
  •  35-40 min
  •  21 ingr
  •  9 ingr
  •  60 min
  •  12 ingr
  •  16 ingr