Foto: tv4

Halv åtta hos mig - vår 2013

Här hittar du recept från Halv åtta hos mig, matlagningsprogrammet där hemmakockar tävlar om vem som fixar bästa middagsbjudningen.

------- SLUT FÖR SÄSONGEN---------

För att hitta recept från en repris, sök på deltagarens namn och stad i sökrutan längst upp, t.ex. Jesper Stockholm.

------- SLUT FÖR SÄSONGEN---------

I Halv åtta hos mig tävlar fyra personer som aldrig träffats tidigare om vem som lagar den godaste festmiddagen. I tur och ordning bjuder de tävlande hem varandra för att sedan sätta poäng på varandras paradrätter och värdskap.Vem gör den finaste förrätten, den lyxigaste varmrätten och den smarrigaste desserten den här veckan? Här hittar du deltagarnas recept.

Tänk på att recepten är nedskrivna av en amatörkock.
Se senaste programmet i TV4 Play

Shoppa smarta köksprylar i vår webbshop »

Visar recept: Stefan - Hudiksvall

En försmak av sommaren

av Stefan - Hudiksvall
  •  20 min + 1 h
  •  8 ingr

Sniffens räkbomb

av Stefan - Hudiksvall
  •  1,5 tim
  •  12 ingr

Visar recept: Felicia - Hudiksvall

  •  20
  •  20 ingr

Cannoli på ingalunda vis

av Felicia - Hudiksvall
  •  20 min
  •  15 ingr
  •  50
  •  32 ingr

Visar recept: Lars - Hudiksvall

  •  4
  •  9 ingr

Storoxens älgskit med glass

av Lars - Hudiksvall
  •  12 ingr
  •  14 ingr

Visar recept: Sylvia - Hudiksvall

Chèvre chaud

av Sylvia - Hudiksvall
  •  30 min
  •  11 ingr

Hallonglass med knäckflarn

av Sylvia - Hudiksvall
  •  15 min
  •  10 ingr
  •  1 h och 20 min
  •  22 ingr

Visar recept: Anna - Uddevalla

  •  ca 1 h
  •  27 ingr

Glace au four à la Anna

av Anna - Uddevalla
  •  1 h
  •  16 ingr
  •  17 ingr

Visar recept: Jan - Uddevalla

  •  19 ingr

Wasabirulle à la Erik

av Jan - Uddevalla
  •  30 min
  •  14 ingr

Visar recept: Silvia - Uddevalla

  •  30 min + över natten i kylskåp
  •  16 ingr
  •  40 ingr
  •  34 ingr

Visar recept: Urban - Uddevalla

Havtornsparfait

av Urban - Uddevalla
  •  20-30 min (plus 3 h frystid)
  •  14 ingr

Mustig musselsoppa

av Urban - Uddevalla
  •  15 ingr
  •  30 min
  •  31 ingr

Cecilia - Stockholm

  •  20 min
  •  11 ingr

Grillmix med punjena paprika

av Cecilia, Stockholm
  •  ca 2 h
  •  55 ingr

Musslor buzara

av Cecilia, Stockholm
  •  45 min
  •  12 ingr

Alexandros - Stockholm

Vasilópitta - grekisk nyårskaka

av Alexandros - Stockholm
  •  1 h och 20 min
  •  10 ingr

Arní psitó me patátes sto foúrno

av Alexandros - Stockholm
  •  3 h
  •  24 ingr

Piperiés gemistés - fylld paprika

av Alexandros - Stockholm
  •  13 ingr

Nathalie - Stockholm

Tarte tatin

av Nathalie - Stockholm
  •  8 ingr

Lapin à la tapenade

av Nathalie - Stockholm
  •  ca 2 h
  •  21 ingr

La pissaladière

av Nathalie - Stockholm
  •  1 h
  •  16 ingr

Libero - Stockholm

Crema Catalana

av Libero - Stockholm
  •  ca 2,5 h
  •  8 ingr

Zuppa del contadino

av Libero - Stockholm
  •  15 ingr

Zuppetta di cozze

av Libero - Stockholm
  •  ca 30 min
  •  11 ingr

Ulrika - Göteborg

Jordgubbsspett med marshmallows

av Ulrika - Göteborg
  •  30 min
  •  8 ingr

Helgrillade Pata Negra-racks

av Ulrika - Göteborg
  •  34 ingr

Räkrondell med avokadokräm

av Ulrika - Göteborg
  •  17 ingr

Reza - Göteborg

Shole Zard

av Reza - Göteborg
  •  8 ingr

Baghali Polow

av Reza - Göteborg
  •  2 h
  •  16 ingr
  •  17 ingr

Maria - Göteborg

Knäckig hallonpaj med glass

av Maria - Göteborg
  •  ca 1 h
  •  9 ingr
  •  2 h
  •  19 ingr
  •  1 h
  •  10 ingr

Mattias - Göteborg

Mandelbrioche med vaniljglass

av Mattias - Göteborg
  •  Ca 1 h (sen tillkommer eventuell frystid beroende på maskin)
  •  14 ingr

Ankburgare med Bao–bröd

av Mattias - Göteborg
  •  Ca 2 timmar (ink. jästid)
  •  21 ingr

Gyoza med kål- och päronsallad

av Mattias - Göteborg
  •  34 ingr

George - Västerås

  •  30 min
  •  10 ingr

Ulla - Västerås

American cheese pie

av Ulla - Västerås
  •  20 min
  •  9 ingr
  •  20 min
  •  7 ingr
  •  30 min
  •  10 ingr

Per - Västerås

Chokladkaka med konjaksfikon

av Per - Västerås
  •  3 h (inklusive nedkylning)
  •  16 ingr
  •  45 min
  •  16 ingr
  •  10 min (45- 50 min om man röker laxen själv)
  •  13 ingr

Helene - Västerås

  •  60 min
  •  15 ingr
  •  80 min + 3 h för marinering
  •  19 ingr

Tigertoast

av Helene - Västerås
  •  30 min
  •  7 ingr

Catherine - Stockholm

Hjortronmousse en corbeille

av Catherine - Stockholm
  •  11 ingr
  •  13 ingr

Nicholas - Stockholm

Äppelsorbet

av Nicholas - Stockholm
  •  8 ingr

Ankbröst med rotfruktspytt

av Nicholas - Stockholm
  •  33 ingr

Crème ninon

av Nicholas - Stockholm
  •  11 ingr

Lisa - Stockholm

Amerikansk västkustburgare

av Catherine - Stockholm
  •  18 ingr

Sven - Stockholm

Brulépudding med bär

av Sven - Stockholm
  •  50 min
  •  7 ingr
  •  18 ingr
  •  18 ingr

Birgit - Kungsbacka

Lises mandelmassetårta

av Birgit - Kungsbacka
  •  7 ingr

Tournedos à la Bibbi

av Birgit - Kungsbacka
  •  17 ingr

Frasiga räkknyten

av Birgit - Kungsbacka
  •  12 ingr

Henrik - Kungsbacka

Chokladparfait med halloncoulis

av Henrik - Kungsbacka
  •  180 min
  •  11 ingr
  •  240
  •  23 ingr

Timjansdoftande kantarellsoppa

av Henrik - Kungsbacka
  •  30 min
  •  15 ingr

Annika - Kungsbacka

Fias frysta favorit

av Annika - Kungsbacka
  •  4h
  •  11 ingr

Gunillas finfina fisk

av Annika - Kungsbacka
  •  45 min
  •  23 ingr

Majas magiska torn

av Annika - Kungsbacka
  •  30 min
  •  10 ingr

Ingvar - Kungsbacka

Krusbärsglass med frukt

av Ingvar - Kungsbacka
  •  11 ingr

Ingvars fiskgratäng med räkor

av Ingvar - Kungsbacka
  •  23 ingr

Carpaccio på lax

av Ingvar - Kungsbacka
  •  12 ingr

Emma - Leksand

Violens espressobollar

av Emma - Leksand
  •  15 ingr
  •  17 ingr

Havrebullabakelse

av Emma - Leksand
  •  18 ingr

Pär - Leksand

Mandeldoftande äppelpaj

av Pär - Leksand
  •  11 ingr

Getsadel med tillbehör

av Pär - Leksand
  •  15 ingr

Romtinnar

av Pär - Leksand
  •  40 min
  •  7 ingr

Marie - Leksand

  •  10 ingr
  •  19 ingr

Ostpaj med löjromsröra

av Marie - Leksand
  •  16 ingr

Emil - Leksand

Havtorn- och yoghurtglass

av Emil - Leksand
  •  30 min
  •  19 ingr

Jordärtskockssoppa

av Emil - Leksand
  •  45 min
  •  14 ingr

Erik - Stockholm

Banana crisp

av Erik - Stockholm
  •  23 ingr

Crispy chicken

av Erik - Stockholm
  •  9 ingr

Fish and crisp

av Erik - Stockholm
  •  14 ingr

Anna - Stockholm

Passionerad cheesecake

av Anna - Stockholm
  •  40 min
  •  7 ingr

Gyllene fisksoppa

av Anna - Stockholm
  •  19 ingr

Äggande carpaccio

av Anna - Stockholm
  •  15 ingr

Jojje - Stockholm

Violglass med lakritschips

av Jojje - Stockholm
  •  9 ingr
  •  16 ingr

Traditionell grekisk sallad

av Jojje - Stockholm
  •  13 ingr

Sara - Stockholm

  •  30 min
  •  8 ingr
  •  13 ingr
  •  9 ingr

Ole - Båstad/Ängelholm

  •  7 ingr
  •  29 ingr
  •  90 min
  •  16 ingr

Martina - Båstad/Ängelholm

  •  45 min
  •  16 ingr

Asiatisk biffsallad

av Martina - Skåne
  •  15 ingr

Citronglass med knäckflarn

av Martina - Skåne
  •  45 min
  •  15 ingr

Isaac - Båstad/Ängelholm

  •  15 ingr
  •  22 ingr
  •  70 min
  •  22 ingr

Anne - Båstad/Ängelholm

  •  24 ingr
  •  21 ingr

Kantarellsoppa

av Anne - Skåne
  •  9 ingr

Martin - Örebro

Kulfi à la Chandorkar

av Martin - Örebro
  •  16 ingr

Martas kycklingrulle

av Martin - Örebro
  •  60 min
  •  17 ingr
  •  30 min
  •  24 ingr

Barbro - Örebro

Isad melon

av Barbro - Örebro
  •  15 min + tid att halvfrysas ca 2 timmar
  •  6 ingr
  •  40 min
  •  16 ingr
  •  27 ingr

Robin - Örebro

  •  20 min
  •  10 ingr

Entrecote på Sidvalls vis

av Robin - Örebro
  •  35-40 min
  •  21 ingr

Monika - Örebro

  •  16 ingr
  •  60 min
  •  12 ingr
  •  9 ingr