Foto: TV4

Halv åtta hos mig - höst 2013

Här hittar du recept från Halv åtta hos mig, ett matlagningsprogram i TV4 där amatörkockar tävlar om vem som håller den bästa middagbjudningen.

I Halv åtta hos mig tävlar fyra matlagningsintresserade personer från samma stad. Under en vecka turas de om att bjuda över varandra på en god och trevlig middag med förrätt, varmrätt och dessert. Den middagsvärd som i slutet av veckan fått den högsta poängen från sina middagsgäster vinner ett fint pris.

Här hittar du amatörkockarnas recept!

Måndag-torsdag 19.30 i TV4

Se programmet i TV4 Play

Visar recept: Eva - Stockholm

Visar recept: Victor - Stockholm

Crazy apple pie

av Victor - Stockholm
  •  35-40 minuter
  •  7 ingr
  •  40 minuter
  •  22 ingr
  •  ca 30 minuter
  •  10 ingr

Visar recept: Hans - Stockholm

  •  cirka 45 minuter
  •  10 ingr
  •  2 h 30 min
  •  16 ingr
  •  30 minuter
  •  10 ingr

Visar recept: Malin - Stockholm

Fläskfilé tonnato

av Malin - Stockholm
  •  ca 45 min
  •  13 ingr

Tiramisu på norrländskt vis

av Malin - Stockholm
  •  50 min
  •  9 ingr

Färgstark soppa à la Rosén

av Malin - Stockholm
  •  30 minuter
  •  9 ingr

Visar recept: P-O - Öland

  •  30 min
  •  13 ingr
  •  30 min
  •  17 ingr

Oxfilé provencale

av P-O - Öland
  •  3 ingr

Visar recept: Elise - Öland

Crème au chocolat blanc

av Elise - Öland
  •  50 min
  •  13 ingr
  •  40 min
  •  21 ingr
  •  35 min
  •  13 ingr

Visar recept: Märit - Öland

  •  30 min (1,5 h jäsning)
  •  20 ingr
  •  1 h
  •  29 ingr

Tapasdessert

av Märit - Öland
  •  30 min (2 h frys)
  •  13 ingr

Visar recept: Robin - Öland

Tonfiskcarpaccio

av Robin - Öland
  •  30 min
  •  11 ingr
  •  29 ingr

Visar recept: Anders - Österlen

  •  ca 30 minuter
  •  13 ingr
  •  1 timme och 15 minuter
  •  14 ingr
  •  cirka 45 minuter
  •  20 ingr

Visar recept: Elin - Österlen

Gratinerad hummer

av Elin - Österlen
  •  1 timme
  •  9 ingr

Visar recept: Christian - Österlen

  •  ca 30 min
  •  18 ingr

Rabarbersoppa med kanel

av Christian - Österlen
  •  35 min
  •  13 ingr
  •  40 minuter
  •  19 ingr

Visar recept: Pia - Österlen

  •  ca 2 h
  •  24 ingr
  •  2 h 15 min
  •  17 ingr

Visar recept: Ingrid - Stockholm

Caesarsallad med räkor

av Ingrid - Stockholm
  •  40 min
  •  14 ingr

Hallonsemifreddo

av Ingrid - Stockholm
  •  4 h
  •  8 ingr

Husets vita fisk

av Ingrid - Stockholm
  •  80 min
  •  20 ingr

Friterad tofu och soba

av Ingrid - Stockholm
  •  ca 45 min
  •  17 ingr
  •  18 ingr

Glass på matcha-te

av Ingrid - Stockholm
  •  ca 15 min + infrysning
  •  6 ingr

Visar recept: Liv - Stockholm

Skagentopp med räkor

av Liv - Stockholm
  •  ca 20 min + 3 h i kyl
  •  11 ingr
  •  ca 40 min
  •  10 ingr
  •  ca 40 min
  •  18 ingr

Visar recept: Augustin - Stockholm

Medelhavssallad och tortilla

av Augustin - Stockholm
  •  ca 1 h
  •  12 ingr
  •  ca 1 h 15 min
  •  24 ingr
  •  ca 1 h och 40 min
  •  9 ingr

Visar recept: Victor - Stockholm

  •  ca 30 minuter
  •  10 ingr

Crazy apple pie

av Victor - Stockholm
  •  35-40 minuter
  •  7 ingr
  •  40 minuter
  •  22 ingr
  •  40 min
  •  31 ingr
  •  ca 25 min (förbered myntan som ska dra med hallonen i minst 30 min)
  •  11 ingr

Räktorn med sommartouch

av Victor - Stockholm
  •  ca 15 min
  •  10 ingr

Visar recept: Mats - Kiruna

  •  30 min + 2 dygn för gravning
  •  14 ingr

Visar recept: Diamant-Kimberley - Kiruna

Potatis- och sparrissoppa med parmachips

av Diamant-Kimberley - Kiruna
  •  45 min
  •  12 ingr
  •  ca 60 min
  •  20 ingr

Chokladkaka med cointreaugrädde

av Diamant-Kimberley - Kiruna
  •  2 h 30 min (kakan behöver kallna)
  •  18 ingr

Visar recept: Joel - Kiruna

  •  ca 30 min
  •  7 ingr
  •  ca 50 min
  •  18 ingr

Regnbågspannacotta

av Joel - Kiruna
  •  3 h (inklusive ca 2,5 h i kyl)
  •  8 ingr

Visar recept: Kajsa - Kiruna

  •  1 dygn + ca 2 h
  •  10 ingr
  •  ca 1,5 h
  •  30 ingr
  •  3-4 h (i frys)
  •  13 ingr

Visar recept: Torbjörn - Ronneby

  •  ca 30 min
  •  18 ingr

Syrlig citronglass

av Torbjörn - Ronneby
  •  ca 30 min + 1-2 h i frysen
  •  7 ingr
  •  ca 1,5 h
  •  30 ingr

Visar recept: Johanna - Ronneby

  •  30 min
  •  20 ingr
  •  30 min + 3 h i frysen
  •  10 ingr
  •  ca 40 min
  •  16 ingr

Visar recept: Anders - Ronneby

  •  40 min
  •  26 ingr
  •  2-3 h
  •  22 ingr
  •  30 min
  •  8 ingr

Visar recept: Mona - Ronneby

  •  ca 30 min
  •  11 ingr
  •  20-30 min
  •  6 ingr
  •  ca 45 min
  •  24 ingr

Visar recept: Åsa - Stockholm

  •  ca 2 h
  •  16 ingr
  •  ca 2,5 h + 2,5 h i marinad
  •  42 ingr
  •  ca 4 h
  •  14 ingr

Visar recept: Evelina - Stockholm

Champagnesorbet med jordgubbar

av Evelina - Stockholm
  •  ca 3 h
  •  9 ingr
  •  17 ingr
  •  25 ingr

Visar recept: Jimmy - Stockholm

Brownie med en hint av chili

av Jimmy - Stockholm
  •  12 ingr

Mexikansk chili på högrev

av Jimmy - Stockholm
  •  42 ingr

Thailändsk biffsallad

av Jimmy - Stockholm
  •  ca 40 min
  •  15 ingr

Visar recept: Leif - Stockholm

Råbiff

av Leif - Stockholm
  •  7 ingr
  •  19 ingr

Visar recept: Mia - Rättvik

  •  20 min (+ parmesangrissini ca 1,5 h)
  •  19 ingr
  •  45 min
  •  12 ingr
  •  15 min + minst 3 h i kylskåp
  •  7 ingr

Visar recept: Johnny - Rättvik

A beginning

av Johnny - Rättvik
  •  7 ingr

Carry that weight

av Johnny - Rättvik
  •  50 – 60 min
  •  20 ingr

Visar recept: Gusse - Rättvik

  •  ca 60 min
  •  24 ingr
  •  9 ingr

Visar recept: Sandra - Rättvik

Tuttul med smaskig räkröra

av Sandra - Rättvik
  •  10 min
  •  10 ingr
  •  40 min
  •  18 ingr

Visar recept: Giovanna - Vasa

  •  20 min (+ marinad över natten)
  •  25 ingr

Parmigiana nel parmigiano

av Giovanna - Vasa
  •  45 – 60 min
  •  12 ingr
  •  ca 30 min ( + 1 dygn i kyl)
  •  12 ingr

Visar recept: Fredrik - Vasa

Efterrättstapas

av Fredrik - Vasa
  •  29 ingr
  •  30 min
  •  10 ingr
  •  ca 1 h
  •  26 ingr

Visar recept: Ebba - Vasa

  •  ca 1 h
  •  13 ingr
  •  0,5 h + =,5 h vila för pastadegen
  •  21 ingr
  •  1,5 h
  •  26 ingr

Visar recept: Tapani - Vasa

  •  ca 1,5 h
  •  9 ingr
  •  ca 45 min
  •  12 ingr
  •  ca 1h 15 min
  •  16 ingr

Visar recept: Maria - Stockholm

  •  60 min
  •  21 ingr

Spaghetti alle vongole

av Maria - Stockholm
  •  30 min
  •  12 ingr

Trio i dessert

av Maria - Stockholm
  •  23 ingr

Visar recept: Massimo - Stockholm

Insalata di gamberi

av Massimo - Stockholm
  •  20 min
  •  9 ingr

Mamma Giovannas zuppa di pesce

av Massimo - Stockholm
  •  45 min
  •  7 ingr

Visar recept: Lekk - Stockholm

Gaeng Panang på oxfilé

av Lekk - Stockholm
  •  30 min
  •  18 ingr

Lab Kai i guldblomma

av Lekk - Stockholm
  •  20 min
  •  22 ingr

Khao neaw mamong

av Lekk - Stockholm
  •  45 min
  •  8 ingr

Visar recept: Claes - Stockholm

  •  17 ingr
  •  1 h
  •  29 ingr
  •  45 min (men behöver stå kallt i ca 3 h)
  •  15 ingr

Visar recept: Roland - Karlstad

  •  2,5 h
  •  26 ingr

Mintlådor med hallonmousse

av Roland - Karlstad
  •  20 min
  •  8 ingr

Visar recept: Anna - Karlstad

  •  40 min
  •  9 ingr
  •  40 min
  •  12 ingr
  •  1 h 45 min
  •  14 ingr

Visar recept: Eva-Lena - Karlstad

Cozze Gratinate

av Eva-Lena - Karlstad
  •  30 min
  •  7 ingr

Gajja Halwa

av Eva-Lena - Karlstad
  •  30 min
  •  9 ingr
  •  60 min
  •  23 ingr

Visar recept: Jonas - Karlstad

  •  ca 60 min
  •  13 ingr

Visar recept: Ghenwa - Malmö

  •  45 ingr

Risgryta med köttfärs

av Ghenwa - Malmö
  •  90 min
  •  16 ingr

Znoud el sett

av Ghenwa - Malmö
  •  60 min
  •  14 ingr

Visar recept: Erik N - Malmö

  •  30
  •  25 ingr
  •  30 min + 4 h frys/marinering
  •  9 ingr

Tre asiatiska rätter

av Erik N - Malmö
  •  1 h
  •  46 ingr