Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och fluffigt.
Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal.
Blanda vetemjöl, bakpulver, salt, sikta sen i smeten och vänd ner försiktigt.
Smöra och ströa minicupcake-formarna med vallmofrön, ställ upp sex cupcake-formar. Fyll till hälften med smet, tryck ner ett litet hallon i varje minicupcake. Fyll de sex vanliga cupcakeformarna till drygt hälften.
Grädda i mitten av ugnen ca tio min. Testa med provsticka. Ta ut plåten med de små först.
Ställ att svalna ordentligt innan det är dags att spritsar på topping.
Toppingbr>
Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft vitt och fluffigt, vispa sen i färskosten. Blir toppingen för lös kan du tillsätta mer florsocker.
Färgsätt slutligen med ett par droppar livsmedelsfärg.