Blanda vatten och jäst. Tillsätt övriga ingredienser och blanda med en träslev i ca 1 minut. Låt degen jäsa i bunken i ca 30 minuter.
Häll ut degen på bordet och dela den i 6 delar och forma dem runda. Låt jäsa ca 15 minuter.
Platta ut degen till ca 10-12 cm i diameter. Mjöla över och under dem och låt jäsa på
en plåt med papper i ca 1 timme.
Baka av på stenplatta i grillen, temperatur ca 250 grader, i 3-5 minuter eller tills den blåses upp och får lite färg. Ta sedan från värmen och låt svalna något innan de skärs upp.
Fyllning
Blanda creme fraiche och senap i en bunke, smaka av med salt och peppar. Hacka löken, persiljan och tomaten och blanda samman.
Plocka bladen från salladen och grilla korven. Fyll sedan de grillade pitabröden med sallad, tomatsalsa, grillad korv och senapskräm.