Grillad hjärtsallad med parmesan

Jonas Lagerström KK

Grillad hjärtsallad med parmesan

7 ingredienser

20 m

Grillad hjärtsallad med parmesan, krasse och rostade hasselnötter är ett perfekt tillbehör till grillkvällen.

Ingredienser

portioner
  • 8 hjärtsallad, sköljd
  • 100 g smör
  • 80 g hasselnötter, rostade (gärna piemonte)
  • salt
  • champagnevinäger
  • 1 förp krasse
  • 150 g parmesanost

Gör så här

  1. Dela salladen och stek den i en panna, eller grilla den hårt.
  2. Bryn smöret och hacka hasselnötterna. Vänd ner hasselnötterna i smöret.
  3. Dela salladen och arrangera på fat eller tallrik. Smaka upp med salt och vinäger.
  4. Toppa med nyklippt krasse, riven parmesan och de brynta, hackade hasselnötterna.