Matmuffins
Foto: Stefan Malm/TV4

Matmuffins av
Godare än glass,  


1 min

Muffinshysteri, matiga och smaskiga muffins till middag och efterrätt.

Receptet ger 15 muffins.

Här hittar du receptet på Smaskiga muffins.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 4.5/5   Röster: 2 Tack för din röst
  1. Matmuffins: Sätt på ugnen på 200 grader.
  2. Ställ ut muffinsformar på en plåt (gärna en muffinsplåt med hål, det förhindrar smeten att rinna ut). Blanda mjöl, salt och bakpulver i en bunke.
  3. Tillsätt olja, ägg, yoghurt och arbeta snabbt ihop till en deg.
  4. Fördela degen i formarna. Fyll upp till ca ¾ av formarna.
  5. Tryck i fyllning i varje muffins. Variant 1: Strimlad skinka och riven ost. Variant 2: Fetaost, soltorkad tomat och basilika.
  6. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
  7. Om du vill, dekorera med soltorkad tomat och basilika.
  •  11 ingr
  •  15 ingr
  •  25 min
  •  10 ingr
Vegetariska matmuffins

Vegetariska matmuffins

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  10 ingr
Teas fina fruktsallad

Teas fina fruktsallad

av Tea Stjärne
  •  1h 10 min
  •  7 ingr
  •  20 min
  •  11 ingr
Teas thai

Teas thai

av Tea Stjärne
  •  25 min
  •  15 ingr
  •  40 min
  •  7 ingr
  •  30 min
  •  7 ingr