Glutenfria våfflor med mandelmjöl

Glutenfria våfflor med mandelmjöl
Foto: Köket

Glutenfria våfflor med mandelmjöl

9 ingredienser

20 m

Glutenfria våfflor gjorda på ägg, mjölk och mandelmjöl. Fluffiga och goda, precis lika enkelt att göra som vanliga våfflor! Servera med BOB BARA BÄR & Frukt.

BOB Bara bär & frukt
Bob Bara bär sylt

BOB Bara bär & frukt

BOB Bara bär & frukt – 100% från bär och frukt. Inget tillsatt socker, utan sötningsmedel och inga tillsatser.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 2 dl mandelmjöl
  • 4 ägg
  • 1,5 dl mjölk
  • 25 g smör, smält
  • 0,5 krm salt
  • 0,5 tsk vaniljpulver
  • 1 msk fiberhusk

Servering

  • BOB BARA BÄR & Frukt
  • grädde, vispad

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser utom fiberhusk till en jämn smet. Tillsätt fiberhusk försiktigt under vispning så att det inte klumpar sig. Låt smeten svälla någon minut.
  2. Grädda våfflorna gyllene i smörat våffeljärn och servera med BOB BARA BÄR & Frukt och grädde. Mums!
TIPS!
Fler tips från BOB!
BOB cereal pancakes

Fler tips från BOB!

Pannkakor, våfflor, bakverk och lekfulla tips! Här hittar du fler recept från BOB.

Läs mer