Ugnsstekta kycklingklubbor av


4

Gör det enkelt för dig och använd ugnen när du tillagar din kyckling. Det blir suveränt gott!

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Tina kycklingklubborna. Värm ugnen till 150°. Smörj en ugnssäker form och lägg i kycklingklubborna med skinnsidan neråt.
  2. Krydda med salt, svart- och vitpeppar, vitlökspulver, chilipulver, chilipeppar, paprikapulver och oregano. Ställ in formen i mitten av ugnen och stek i ca 45 minuter.
  3. Ta ut formen och häll bort vätskan som bildats i bottnen. Vänd på kycklinglåren och krydda andra sidan. Stek i ca 30 minuter till. Skinnet ska bli härligt knaprigt och innertemperaturen 80°.
Kyckling med rotfrukter i långpanna

Kyckling med rotfrukter i långpanna

av Lisa Lemke, Tommy Myllymäki
  •  12 ingr
  •  1 h 15 m
  •  13 ingr
Enkel kycklingsallad

Enkel kycklingsallad

av GI Viktkoll
  •  7 ingr
  •  45 min
  •  16 ingr
Indisk kycklinggryta

Indisk kycklinggryta

av Donal Skehan
  •  1,5 h
  •  17 ingr
Kyckling i form

Kyckling i form

av Anna Hallén
  •  10 ingr

Dinkelsemlor

av GI Viktkoll
  •  15 ingr
  •  15 min
  •  11 ingr
Äppelkaka á la GI

Äppelkaka á la GI

av GI Viktkoll
  •  55 min
  •  10 ingr
  •  30 min
  •  13 ingr