Hallon- och chokladmousse
Foto: GI Viktkoll

Hallon- och chokladmousse av


1h 30 min 4

En ljuvlig mousse som fullkomligt smälter i munnen. Att den dessutom är GI-vänlig är såklart ett plus.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Mosa hallonen med en gaffel. Spar några fina hallon till garnering.
  2. Blanda med råsocker.
  3. Bryt chokladen i en skål och smält den i vattenbad.
  4. Vispa grädden hårt och blanda i de mosade hallonen.
  5. Rör ned en äggula i taget i den smälta chokladen.
  6. Rör ned hallongrädden i chokladsmeten.
  7. Klicka moussen i fyra koppar/glas.
  8. Låt stå en timme i kylskåp innan servering.
  9. Garnera med hallon.
  •  50 min
  •  9 ingr
  •  5 ingr
  •  9 ingr
Smarrig chokladkaka

Smarrig chokladkaka

av GI Viktkoll
  •  1h
  •  10 ingr
  •  8 ingr

Dinkelsemlor

av GI Viktkoll
  •  15 ingr
  •  15 min
  •  11 ingr
Äppelkaka á la GI

Äppelkaka á la GI

av GI Viktkoll
  •  55 min
  •  10 ingr
  •  30 min
  •  13 ingr