Stekt inlagd strömming
Foto: Per Erik Berglund/Znapshot

Stekt inlagd strömming av
Nyhetsmorgon,  


Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Skölj den rensade strömmingen och låt den rinna av väl i en sil.
  2. Panera och stek dem i smör tills dom får mycket färg.
  3. Varva strömming med lagerblad från kruka, morotsslantar och senapsfrön. Häll över kall lag och låt stå minst 2 dygn i kyl.
  4. Servera med finhackad rödlök.
Teriyakiströmming

Teriyakiströmming

av Gert Klötzke, Johan Gottberg
  •  6 ingr
Ernst inlagda strömming

Ernst inlagda strömming

av Ernst Kirchsteiger
  •  29 ingr
Inlagd matjesillfilé

Inlagd matjesillfilé

av Anders Levén
  •  40 min
  •  8 ingr
  •  10 ingr
Inlagd sill

Inlagd sill

av Karin Chädström
  •  15 min
  •  10 ingr
Monikas solöga

Monikas solöga

av Monika Ahlberg
  •  9 ingr
Sill med ägg och ansjovis

Sill med ägg och ansjovis

av Fredrik Eriksson
  •  8h 10 min
  •  10 ingr
Chili sin carne

Chili sin carne

av Gert Klötzke
  •  20 min
  •  16 ingr
  •  20 min
  •  11 ingr
  •  21 ingr
Blåmusslor escabeche

Blåmusslor escabeche

av Markus Aujalay
  •  18 ingr
  •  30 m
  •  14 ingr