Hjortronmylta av
Nyhetsmorgon,  


4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg hjortron, socker, vaniljstång och vaniljfrön i en bunke. Rör försiktigt så att hjortronen inte går sönder, låt stå över natten i kyl. Rör försiktigt med jämna mellanrum.
  •  15 min + 3h frysning
  •  9 ingr
zebran på savannen

Zebran på savannen

av Camilla - Malmö
  •  20 min + tillagning av glass och kladdkaka
  •  15 ingr
Vaniljpannacotta med hjortronsoppa

Vaniljpannacotta med hjortronsoppa

av Ted Johansson, Gert Klötzke
  •  11 ingr
Kolamarshmallows med valnötter

Kolamarshmallows med valnötter

av Elisabeth Johansson
  •  16 ingr
  •  17 ingr
  •  11 ingr
Tusen och en natt

Tusen och en natt

av Alexandra Larsson
  •  80 min
  •  25 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  15 m
  •  11 ingr

Sovande falukorv

av Urban Wickman
  •  50 m
  •  7 ingr
Chili sin carne

Chili sin carne

av Gert Klötzke
  •  20 min
  •  16 ingr
  •  20 min
  •  11 ingr
  •  21 ingr