Färskpotatis med mangoldskott, dill och pepparrot

Färskpotatis med mangoldskott, dill och pepparrot
Foto: Fredrik Sandin Carlson
Fredrik Eriksson ny
Fredrik Eriksson ny

Färskpotatis med mangoldskott, dill och pepparrot

7 ingredienser

En god potatissallad med färskpotatis och mangold som passar bra till det mesta.

Ingredienser

portioner
  • 12 små fina färska potatisar
  • 1 ask mangoldskott
  • 1 dill, litet knippe
  • 1 pepparrot, liten bit
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 tsk strösocker
  • salt

Gör så här

  1. Borsta potatisen och koka den i lättsaltat vatten. Dela den på hälften och lägg en klick smör på. Lägg på locket. Grovhacka dillen, riv pepparroten och blanda med mangoldskotten.
  2. Blanda yoghurt med socker och salt. Lägg upp en klick yoghurt med salladen över och potatisar runt. Salta lite extra och garnera med dill.