Källhagens julvört och kumminost
av
Nyhetsmorgon,  


Väldoftande vörtbröd till jul.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Dag 1: Blanda ihop och skålla vattnet och rågmjölet. Låt degen stå över natten. Lägg russinen i glöggen och låt dra över natten.
  2. Dag 2: Knåda ihop med gårdagens deg och låt ligga i 30 minuter.
  3. När degarna blandats: Blanda ihop samtliga ingredienser. Knåda till en fast och smidig deg. Låt jäsa i 30 minuter. Baka i 200-gradig ugn. Pensla limporna med mjölk efter gräddningen.
  4. Kumminost: Blanda ihop ingredienserna. Klart!
  •  3h 5 min
  •  13 ingr
Vörtbröd

Vörtbröd

av recept.nu
  •  12 ingr
Vörtbröd

Vörtbröd

av Johan Sörberg
  •  3h 10 min
  •  13 ingr
Sillabröd

Sillabröd

av Heléne Johansson
  •  12 ingr
Grönkålsallad med äpple

Grönkålsallad med äpple

av Fredrik Eriksson
  •  15 min
  •  8 ingr
Tre snabba sillar

Tre snabba sillar

av Fredrik Eriksson
  •  10 min
  •  19 ingr
Julbröd från förr

Julbröd från förr

av Anna och Fanny Bergenström
  •  14 ingr
  •  2h 50 min
  •  11 ingr
  •  45 m
  •  19 ingr
  •  1 h
  •  14 ingr
  •  9 ingr
Laxburgare i rågbröd

Laxburgare i rågbröd

av Jonas Lundgren
  •  9 ingr