Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Bönröra


10 min

En bönröra går snabbt att mixa ihop. Servera den som ett tilltugg på en bit bröd eller sätt fram den som ett matigt tillbehör på buffén.

  • 2 msk olivolja
  • 1 kruka basilika
  •   timjan
  •   körvel
  • 1 burk kokta vita bönor
  •   lantbröd
  1. Lägg bönor, olivolja och basilika i en skål eller bunke.
  2. Mixa allt till en krämig konsistens och smaka av med timjan och körvel och eventuellt lite salt och peppar.
  3. Servera bönröran som tilltugg på ett gott lantbröd.

Annons:

Färskostdipp och cruditéer

av Lisa Lemke, Tommy Myllymäki
  •  9 ingr
  •  11 ingr

Bönsallad med rödlök

av Alexandra Zazzi
  •  10 min
  •  7 ingr

Bönröra

av Anna Lind Lewin
  •  11 ingr

Tapenade

av Kråke Lithander
  •  10 min
  •  4 ingr
  •  10 min
  •  8 ingr