Foto: Björn Tesch

Fredrik Eriksson

Recept från Fredrik Eriksson, kock och krögare ofta medverkar i TV4:s program Nyhetsmorgon men även har synts i program som Kockduellen och Köket.

Fredrik Eriksson har lång erfarenhet som kock på restauranger såsom Stadshuskällaren och som krögare på Fjäderholmarnas krog, Villa Källhagen och Långbro Värdshus i Stockholm. 2000 blev Fredrik Eriksson Kreativ utbildningsledare på Restaurangakademien i Stockholm och fem år senare ordförande i föreningen för Årets Kock.

Fredrik Eriksson har fått en mängd utmärkelser, från Årets Kock år 1987 till Kockarnas kock för andra gången år 1997. Fredrik har dessutom medverkat i ett flertal böcker, däribland ”Mer Smak på Vardagsmaten ” och ”Fredriks Fiskar ”. Här finner du en del av alla de smakfulla recept som Fredrik Eriksson komponerat!

Här kan du köpa alla Fredrik Erikssons kokböcker

Visar recept: Fredrik Eriksson

  •  24 ingr

Koka kräftor

av Fredrik Eriksson
  •  5 ingr
  •  30 min
  •  12 ingr

Gotlandstataki

av Fredrik Eriksson
  •  30 min
  •  13 ingr
  •  1 dygn
  •  8 ingr
  •  15 min
  •  8 ingr

Gravad lax till festbuffén

av Fredrik Eriksson
  •  5 ingr

Laxomelett

av Fredrik Eriksson
  •  15 min
  •  11 ingr
  •  ca 20 min
  •  10 ingr