Förrätter

En god förrätt ska reta smaklökarna och se till så att du och dina gäster vill äta mer, men den ska gärna också vara en liten portion och inte innehålla för komplicerade smaker.

Fisk- och skaldjur är ofta bra som förrätt. Räkor, löjrom, kröftor eller annat är klassiska förrättsingredienser. Även mindre bitar av kött, exempelvis i carpaccio är bra förrättsalternativ. grundregeln för en bra förrätt är - ju enklare, desto bättre.

Förrätter

Moules marinières

av Danyel Couet
  •  7 ingr
  •  14 ingr

Mandelpotatis

av Tommy Myllymäki
  •  5 ingr

Crème Ninon

av Anders Levén
  •  25 min
  •  14 ingr
  •  20 min
  •  13 ingr
  •  15 min
  •  8 ingr

Toast med chèvre

av Markus Aujalay
  •  15 min
  •  5 ingr
  •  12 ingr
  •  10 ingr
  •  6 ingr
  •  8 ingr

Ceviche

av Sebastian Hedin, Jens Sjögren
  •  1h
  •  9 ingr

Räkcoctail

av Susanne Dalsätt
  •  8 ingr
  •  16 ingr
  •  15 min
  •  6 ingr

Kycklingjärpar

av Anders Levén
  •  20 min
  •  12 ingr

Getost med jordgubbssalsa

av Monika Ahlberg
  •  11 ingr
  •  8 ingr
  •  9 ingr