Förrätter

Förrätter

En god förrätt ska reta smaklökarna och se till så att du och dina gäster vill äta mer, men den ska gärna också vara en liten portion och inte innehålla för komplicerade smaker.

Fisk- och skaldjur är ofta bra som förrätt. Räkor, löjrom, kröftor eller annat är klassiska förrättsingredienser. Även mindre bitar av kött, exempelvis i carpaccio är bra förrättsalternativ. grundregeln för en bra förrätt är - ju enklare, desto bättre.

Moules marinières

Moules marinières

av Danyel Couet
  •  7 ingr
Ceviche

Ceviche

av Sebastian Hedin, Jens Sjögren
  •  1h
  •  9 ingr
Räkcoctail

Räkcoctail

av Susanne Dalsätt
  •  8 ingr
  •  8 ingr
  •  9 ingr
  •  16 ingr
Kycklingjärpar

Kycklingjärpar

av Anders Levén
  •  20 min
  •  12 ingr
  •  20 min
  •  13 ingr
Getost med jordgubbssalsa

Getost med jordgubbssalsa

av Monika Ahlberg
  •  11 ingr
  •  14 ingr
  •  6 ingr
  •  15 min
  •  8 ingr
Toast med chèvre

Toast med chèvre

av Markus Aujalay
  •  15 min
  •  5 ingr
Crème Ninon

Crème Ninon

av Anders Levén
  •  25 min
  •  14 ingr
  •  15 min
  •  6 ingr
Mandelpotatis

Mandelpotatis

av Tommy Myllymäki
  •  5 ingr
  •  8 ingr
  •  10 ingr
  •  12 ingr