Förkväll

Under hösten 2009 och våren 2010 sändes tv-programmet Förkväll i TV4 under vardagskvällarna. Det bjöds det på mode, skönhet, hälsa, inredning, relationer, populärkultur - och inte minst mat.

Varje dag hade ett tema. Måndagar ägnades åt mode och skönhet, tisdagar tittade man närmare på inredning, på onsdagar diskuterade man hälsa, torsdagarna ägnades åt relationer och fredagens program fokuserade på nöje.

Programledare: Yvonne Ryding, Carolina Gynning och Carin da Silva.

Samtliga recept här nedan har lagats i Förkväll under hösten 2009 och våren 2010.

Intervjuer med Förkvällskockarna

Johan Jureskog

Christian Campogiani

Niclas Wahlgren

Förkväll

Här kan du läsa mer om programmet!

Här kan du se klipp från Förkväll.

Onsdagar

Vad som lagas i onsdagarnas Förkväll är en överraskning. Därför publicerar vi inte dessa recept förrän på torsdagen.

Förkväll vecka 23 - 2010

  •  16 ingr
  •  10 ingr
  •  12 ingr

Laxsoppa

av Ulrika Davidsson
  •  15 ingr
  •  14 ingr
  •  12 ingr
  •  21 ingr

Frittata med pasta och pancetta

av Christian Campogiani
  •  20 min
  •  8 ingr
  •  15 ingr

Förkväll vecka 22 - 2010

Pastasallad med gorgonzola

av Christian Campogiani
  •  20 min
  •  13 ingr
  •  20 min
  •  10 ingr

Futomaki på kallrökt lax

av Niclas Wahlgren
  •  10 ingr

Laxtartar med avokadosalsa

av Niclas Wahlgren
  •  15 ingr

Lasagne med körsbärstomater

av Christian Campogiani
  •  30 min
  •  11 ingr
  •  16 ingr
  •  15 ingr
  •  20 min
  •  15 ingr
  •  40 min
  •  10 ingr

Förkväll vecka 21 - 2010

Krämig äggröra med skinka

av Ulrika Davidsson
  •  8 ingr
  •  15 min
  •  12 ingr

Mammas goda spagettigratäng

av Ulrika Davidsson
  •  30 min
  •  14 ingr
  •  8 ingr

Moules mariniere

av Johan Jureskog
  •  16 ingr

Linssallad med starka korvar

av Ulrika Davidsson
  •  13 ingr

Pyttipanna

av Ulrika Davidsson
  •  10 ingr
  •  15 ingr

Förkväll vecka 20 - 2010

  •  15 min
  •  11 ingr

Laxfilé i foliepaket

av Ulrika Davidsson
  •  12 ingr
  •  22 ingr
  •  19 ingr

GI-lasagne

av Ulrika Davidsson
  •  14 ingr
  •  13 ingr

Vietnamesiska vårrullar

av Niclas Wahlgren
  •  21 ingr

Förkväll vecka 19 - 2010

Mexikansk biffsallad

av Johan Jureskog
  •  19 ingr
  •  17 ingr

Fragola é vino

av Christian Campogiani
  •  5 ingr
  •  11 ingr

Chèvrelax med grönsallad

av Ulrika Davidsson
  •  13 ingr

Detoxmüsli

av Ulrika Davidsson
  •  13 ingr
  •  19 ingr

Thailändsk kycklingsoppa

av Niclas Wahlgren
  •  13 ingr

Rigatoni med lövbiff och oregano

av Christian Campogiani
  •  20 min
  •  8 ingr

Förkväll vecka 18 - 2010

Äppelpaj GI och LCHF

av Ulrika Davidsson
  •  9 ingr
  •  12 ingr
  •  17 ingr

Kikärtssoppa

av Johan Jureskog
  •  17 ingr
  •  22 ingr

Wienerschnitzel

av Niclas Wahlgren
  •  28 ingr
  •  15 ingr

Spaghetti med aubergine och tomat

av Christian Campogiani
  •  20 min
  •  12 ingr

Förkväll vecka 17 - 2010

Kalvlever Anglais

av Johan Jureskog
  •  13 ingr

Saffransrisoni med fläskkotlett

av Christian Campogiani
  •  30 min
  •  15 ingr
  •  12 ingr

Wraps med grönsaker

av Ulrika Davidsson
  •  9 ingr
  •  20 ingr

Förkväll vecka 16 - 2010

Hollandaise

av Johan Jureskog, Norbert Lang
  •  13 ingr

Smält smör till sparris

av Norbert Lang, Johan Jureskog
  •  4 ingr

Rört smör till sparris

av Norbert Lang, Johan Jureskog
  •  4 ingr
  •  14 ingr
  •  9 ingr

Kåldolmar

av Niclas Wahlgren
  •  14 ingr
  •  25 min
  •  10 ingr

Förkväll vecka 15 - 2010

Saltimbocca

av Johan Jureskog
  •  16 ingr
  •  20 min
  •  10 ingr

Brunch de lux

av Johan Jureskog
  •  17 ingr

Grillat oxhjärta

av Johan Jureskog
  •  16 ingr
  •  20 min
  •  10 ingr

Förkväll vecka 14 - 2010

Johans plankstek

av Johan Jureskog
  •  25 ingr
  •  17 ingr

Skaldjurswok

av Johan Jureskog
  •  14 ingr

Energirika smoothies

av Ulrika Davidsson
  •  11 ingr
  •  10 ingr
  •  50 min
  •  20 ingr

Förkväll vecka 13 - 2010

Cannelloni med ricotta och spenat

av Christian Campogiani
  •  40 min
  •  12 ingr

Porcetta

av Johan Jureskog
  •  21 ingr
  •  12 ingr

Ugnsgrillad lax

av Niclas Wahlgren
  •  12 ingr

Förkväll vecka 12 - 2010

Christians Gino

av Christian Campogiani
  •  6 ingr

Jordnötsbar

av Ulrika Davidsson
  •  8 ingr

Bavette med pesto

av Christian Campogiani
  •  15 min
  •  11 ingr

Creme Ninon

av Johan Jureskog
  •  11 ingr

Förkväll vecka 11 - 2010

  •  26 ingr

Fransk omelett

av Ulrika Davidsson
  •  12 ingr

Bärclafoutis

av Johan Jureskog
  •  10 ingr
  •  13 ingr

Fusilli Cozze e Tonno

av Christian Campogiani
  •  25 min
  •  12 ingr

Förkväll vecka 10 - 2010

Köttsoppa med klimp

av Johan Jureskog
  •  17 ingr
  •  14 ingr
  •  10 ingr

Bucatini Amatriciana

av Christian Campogiani
  •  25 min
  •  11 ingr

Förkväll vecka 9 - 2010

Pasta med ostsås

av Christian Campogiani
  •  20 min
  •  8 ingr

Piggvar Walewska

av Johan Jureskog
  •  19 ingr

Wienerschnitzel

av Johan Jureskog
  •  14 ingr
  •  30 min
  •  28 ingr

Nöt- och hallonbollar

av Ulrika Davidsson
  •  5 ingr

Frukt- och nötbollar

av Ulrika Davidsson
  •  6 ingr

Förkväll vecka 8 - 2010

  •  40 min
  •  10 ingr

Mormor Janes kroppkakor

av Niclas Wahlgren
  •  10 ingr
  •  45 min
  •  17 ingr

Spaghetti in Fricassea di Pollo

av Christian Campogiani
  •  10 ingr

Förkväll vecka 7 - 2010

  •  25 min
  •  9 ingr

Ljummen pastasallad

av Johan Jureskog
  •  19 ingr
  •  25 min
  •  17 ingr

Hökarepanna

av Johan Jureskog
  •  14 ingr

Choucroute garni

av Johan Jureskog
  •  15 ingr

Förkväll vecka 6 - 2010

Pennette con ricotta e asparagi

av Christian Campogiani
  •  12 ingr

Toast skagen

av Johan Jureskog
  •  9 ingr
  •  12 ingr

Kålpudding

av Johan Jureskog
  •  13 ingr

Äkta hemlagad pizza

av Niclas Wahlgren
  •  50 min
  •  23 ingr

Förkväll vecka 5 - 2010

Cornetti all’Ortolana

av Christian Campogiani
  •  20 min
  •  11 ingr

Lax- och räkburgare

av Niclas Wahlgren
  •  30 min
  •  22 ingr

Stekt fläsk med löksås

av Johan Jureskog
  •  12 ingr
  •  7 ingr

Piccata

av Johan Jureskog
  •  17 ingr

Förkväll vecka 4 - 2010

  •  25 min
  •  20 ingr

Lasagna alla Sarda

av Christian Campogiani
  •  22 ingr

Stufvad gös

av Johan Jureskog
  •  18 ingr

En lättare lammgryta

av Johan Jureskog
  •  18 ingr

Lammgryta

av Johan Jureskog
  •  18 ingr

Coq au vin

av Johan Jureskog
  •  18 ingr

Förkväll vecka 3 - 2010

  •  6 ingr