Förkväll

Förkväll

Under hösten 2009 och våren 2010 sändes tv-programmet Förkväll i TV4 under vardagskvällarna. Det bjöds det på mode, skönhet, hälsa, inredning, relationer, populärkultur - och inte minst mat.

Varje dag hade ett tema. Måndagar ägnades åt mode och skönhet, tisdagar tittade man närmare på inredning, på onsdagar diskuterade man hälsa, torsdagarna ägnades åt relationer och fredagens program fokuserade på nöje.

Programledare: Yvonne Ryding, Carolina Gynning och Carin da Silva.

Samtliga recept här nedan har lagats i Förkväll under hösten 2009 och våren 2010.

Intervjuer med Förkvällskockarna

Johan Jureskog

Christian Campogiani

Niclas Wahlgren

Förkväll

Här kan du läsa mer om programmet!

Här kan du se klipp från Förkväll.

Onsdagar

Vad som lagas i onsdagarnas Förkväll är en överraskning. Därför publicerar vi inte dessa recept förrän på torsdagen.

  •  10 ingr
  •  16 ingr
  •  12 ingr
  •  12 ingr
Planera din veckomatsedel

Laxsoppa

av Ulrika Davidsson
  •  15 ingr
  •  14 ingr
  •  21 ingr
Frittata med pasta och pancetta

Frittata med pasta och pancetta

av Christian Campogiani
  •  20 min
  •  8 ingr
  •  15 ingr
  •  20 min
  •  10 ingr

Lasagne med körsbärstomater

av Christian Campogiani
  •  30 min
  •  11 ingr
Futomaki på kallrökt lax

Futomaki på kallrökt lax

av Niclas Wahlgren
  •  10 ingr
Laxtartar med avokadosalsa

Laxtartar med avokadosalsa

av Niclas Wahlgren
  •  15 ingr
  •  15 ingr
  •  20 min
  •  15 ingr
Pastasallad med gorgonzola

Pastasallad med gorgonzola

av Christian Campogiani
  •  20 min
  •  13 ingr
  •  40 min
  •  10 ingr
  •  16 ingr
  •  8 ingr
Moules mariniere

Moules mariniere

av Johan Jureskog
  •  16 ingr
Linssallad med starka korvar

Linssallad med starka korvar

av Ulrika Davidsson
  •  13 ingr
Mammas goda spagettigratäng

Mammas goda spagettigratäng

av Ulrika Davidsson
  •  30 min
  •  14 ingr
Pyttipanna

Pyttipanna

av Ulrika Davidsson
  •  10 ingr
Krämig äggröra med skinka

Krämig äggröra med skinka

av Ulrika Davidsson
  •  8 ingr
  •  15 min
  •  12 ingr
  •  15 ingr
  •  19 ingr
  •  22 ingr
Laxfilé i foliepaket

Laxfilé i foliepaket

av Ulrika Davidsson
  •  12 ingr
  •  13 ingr
GI-lasagne

GI-lasagne

av Ulrika Davidsson
  •  14 ingr
  •  15 min
  •  11 ingr

Vietnamesiska vårrullar

av Niclas Wahlgren
  •  21 ingr
  •  11 ingr
  •  17 ingr

Mexikansk biffsallad

av Johan Jureskog
  •  19 ingr
Detoxmüsli

Detoxmüsli

av Ulrika Davidsson
  •  13 ingr
  •  19 ingr
Chèvrelax med grönsallad

Chèvrelax med grönsallad

av Ulrika Davidsson
  •  13 ingr
Rigatoni med lövbiff och oregano

Rigatoni med lövbiff och oregano

av Christian Campogiani
  •  20 min
  •  8 ingr

Fragola é vino

av Christian Campogiani
  •  5 ingr

Thailändsk kycklingsoppa

av Niclas Wahlgren
  •  13 ingr
  •  15 ingr
  •  17 ingr
Kikärtssoppa

Kikärtssoppa

av Johan Jureskog
  •  17 ingr
  •  22 ingr
Äppelpaj GI och LCHF

Äppelpaj GI och LCHF

av Ulrika Davidsson
  •  9 ingr
  •  12 ingr
Spaghetti med aubergine och tomat

Spaghetti med aubergine och tomat

av Christian Campogiani
  •  20 min
  •  12 ingr

Wienerschnitzel

av Niclas Wahlgren
  •  28 ingr
Kalvlever Anglais

Kalvlever Anglais

av Johan Jureskog
  •  13 ingr
  •  12 ingr
Wraps med grönsaker

Wraps med grönsaker

av Ulrika Davidsson
  •  9 ingr
Saffransrisoni med fläskkotlett

Saffransrisoni med fläskkotlett

av Christian Campogiani
  •  30 min
  •  15 ingr
  •  20 ingr

Smält smör till sparris

av Norbert Lang, Johan Jureskog
  •  4 ingr

Rört smör till sparris

av Norbert Lang, Johan Jureskog
  •  4 ingr
Hollandaise

Hollandaise

av Johan Jureskog, Norbert Lang
  •  13 ingr
  •  14 ingr
  •  9 ingr
  •  25 min
  •  10 ingr

Klassiska kåldolmar

av Niclas Wahlgren
  •  14 ingr

Grillat oxhjärta

av Johan Jureskog
  •  16 ingr
Saltimbocca

Saltimbocca

av Johan Jureskog
  •  16 ingr
Brunch de lux

Brunch de lux

av Johan Jureskog
  •  17 ingr
  •  20 min
  •  10 ingr
  •  20 min
  •  10 ingr
Johans plankstek

Johans plankstek

av Johan Jureskog
  •  25 ingr

Skaldjurswok

av Johan Jureskog
  •  14 ingr
  •  17 ingr
Energirika smoothies

Energirika smoothies

av Ulrika Davidsson
  •  11 ingr
  •  50 min
  •  20 ingr
  •  10 ingr

Porcetta

av Johan Jureskog
  •  21 ingr
  •  12 ingr
Cannelloni med ricotta och spenat

Cannelloni med ricotta och spenat

av Christian Campogiani
  •  40 min
  •  12 ingr

Ugnsgrillad lax

av Niclas Wahlgren
  •  12 ingr
Jordnötsbar

Jordnötsbar

av Ulrika Davidsson
  •  8 ingr

Christians Gino

av Christian Campogiani
  •  6 ingr
Bavette med pesto

Bavette med pesto

av Christian Campogiani
  •  15 min
  •  11 ingr

Creme Ninon

av Johan Jureskog
  •  11 ingr

Bärclafoutis

av Johan Jureskog
  •  10 ingr
  •  13 ingr
Fransk omelett

Fransk omelett

av Ulrika Davidsson
  •  12 ingr
Fusilli Cozze e Tonno

Fusilli Cozze e Tonno

av Christian Campogiani
  •  25 min
  •  12 ingr
  •  26 ingr

Köttsoppa med klimp

av Johan Jureskog
  •  17 ingr
  •  14 ingr
  •  10 ingr
Bucatini Amatriciana

Bucatini Amatriciana

av Christian Campogiani
  •  25 min
  •  11 ingr
Piggvar Walewska

Piggvar Walewska

av Johan Jureskog
  •  19 ingr

Wienerschnitzel

av Johan Jureskog
  •  14 ingr
Frukt- och nötbollar

Frukt- och nötbollar

av Ulrika Davidsson
  •  6 ingr
Nöt- och hallonbollar

Nöt- och hallonbollar

av Ulrika Davidsson
  •  5 ingr
Pasta med ostsås

Pasta med ostsås

av Christian Campogiani
  •  20 min
  •  8 ingr
  •  30 min
  •  28 ingr
  •  45 min
  •  17 ingr
  •  40 min
  •  10 ingr
Spaghetti in Fricassea di Pollo

Spaghetti in Fricassea di Pollo

av Christian Campogiani
  •  10 ingr
Mormor Janes kroppkakor

Mormor Janes kroppkakor

av Niclas Wahlgren
  •  10 ingr

Choucroute garni

av Johan Jureskog
  •  15 ingr

Hökarepanna

av Johan Jureskog
  •  14 ingr
Ljummen pastasallad

Ljummen pastasallad

av Johan Jureskog
  •  19 ingr
  •  25 min
  •  9 ingr
  •  25 min
  •  17 ingr
Toast skagen

Toast skagen

av Johan Jureskog
  •  9 ingr
  •  12 ingr
  •  13 ingr
Pennette con ricotta e asparagi

Pennette con ricotta e asparagi

av Christian Campogiani
  •  12 ingr
Äkta hemlagad pizza

Äkta hemlagad pizza

av Niclas Wahlgren
  •  50 min
  •  23 ingr
  •  7 ingr
Stekt fläsk med löksås

Stekt fläsk med löksås

av Johan Jureskog
  •  12 ingr
Piccata

Piccata

av Johan Jureskog
  •  17 ingr
Cornetti all’Ortolana

Cornetti all’Ortolana

av Christian Campogiani
  •  20 min
  •  11 ingr
Lax- och räkburgare

Lax- och räkburgare

av Niclas Wahlgren
  •  30 min
  •  22 ingr
Stufvad gös

Stufvad gös

av Johan Jureskog
  •  18 ingr
Coq au vin

Coq au vin

av Johan Jureskog
  •  18 ingr
En lättare lammgryta

Lammgryta

av Johan Jureskog
  •  18 ingr
En lättare lammgryta

En lättare lammgryta

av Johan Jureskog
  •  18 ingr
Lasagna alla Sarda

Lasagna alla Sarda

av Christian Campogiani
  •  22 ingr
  •  25 min
  •  20 ingr
  •  6 ingr
Dillkött på lamm

Dillkött på lamm

av Johan Jureskog
  •  16 ingr
Pytt Bellman

Pytt Bellman

av Johan Jureskog
  •  14 ingr
Chokladhjärtan

Chokladhjärtan

av Mia Öhrn
  •  2 ingr
Ischoklad

Ischoklad

av Mia Öhrn
  •  4 ingr
Lax med krämig risotto

Lax med krämig risotto

av Johan Jureskog
  •  19 ingr
Panne e´ Frutti de bosco

Panne e´ Frutti de bosco

av Christian Campogiani
  •  6 ingr
  •  20 min
  •  10 ingr
  •  35 min
  •  23 ingr
Pestofylld fisk

Pestofylld fisk

av Christian Campogiani
  •  35 min
  •  7 ingr
Breasolastrutar med pestokräm

Breasolastrutar med pestokräm

av Christian Campogiani
  •  15 min
  •  4 ingr
Hummersoppa

Hummersoppa

av Johan Jureskog
  •  16 ingr
Löjromsgravad strömming

Löjromsgravad strömming

av Johan Jureskog
  •  14 ingr
  •  11 ingr