Kokt torsk med äggsås
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Kokt torsk med äggsås
av
Förkväll,  


25 min 4 Tack för din röst

  1. Äggsås
    Hårdkoka ägget. Skala och hacka det, lägg i en skål och ställ åt sidan.
  2. Vispa ihop mjöl och lite av mjölken i en kastrull. Tillsätt resten av mjölken. Låt koka cirka 3 minuter. Smaksätt med salt och peppar. Ställ såsen åt sidan.
  3. Kokt torsk
    Koka upp fiskbuljongen i en vid kastrull. Skär fisken i portionsbitar. Salta och lägg ner dem i buljongen. Koka på svag värme under lock cirka 3 minuter.
  4. Tag upp fisken med hålslev och håll den varm.
  5. Vid servering
    Koka upp såsen. Vänd försiktigt ner persilja och ägg i den varma såsen. Servera fisken med såsen, kokt potatis och gröna ärter.
  •  20 min
  •  10 ingr

Kokt fisk med äggsås

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  25 min
  •  18 ingr
  •  13 ingr

Äggröra med bacon

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  10 ingr
  •  20 min
  •  10 ingr
  •  19 ingr

Tandoorikryddad lax med rädisraita

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  30 min
  •  14 ingr

Pasta med ostsås

av Christian Campogiani
  •  20 min
  •  8 ingr
  •  20 min
  •  11 ingr
  •  30 min
  •  23 ingr
  •  20 min
  •  11 ingr

Saffranspasta

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  15 min
  •  12 ingr

Tagliatelle med stark korv, räkor och majs

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  30 min
  •  11 ingr
  •  19 ingr