Vaniljhjärta av
Nyhetsmorgon,  


Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Blanda smör, socker, gula och vetemjöl till en blank fin deg. Låt den vila under tiden ni gör vaniljkrämen. Blanda ihop alla ingredienserna i en tjock bottnad kastrull och låt sedan krämen sjuda. Krämen får ej koka upp Låt krämen svalna.
  2. Kavla ut mördegen och klä hjärtformarna med den.
  3. Lägg en klick vaniljkräm och lägg sedan lock av mördegen. Grädda i 200 grader ca 12 - 15 min Slå ut hjärtanen ur formarna och pudra dem med florsocker.
  4. Vaniljhjärtan skall alltid ätas dagsfärsk
Morotskaka

Morotskaka

av Flickorna Lundgren
  •  16 ingr
Plättbakelser

Plättbakelser

av Bageri Flickorna Lundgren
  •  5 ingr
Mazariner

Mazariner

av Therese Baalack
  •  45 min
  •  11 ingr
Nils-Emils äppelkaka

Nils-Emils äppelkaka

av Nils Emil Ahlin
  •  30 min
  •  9 ingr
  •  12 ingr
  •  2h 40 min
  •  14 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  15 m
  •  11 ingr

Sovande falukorv

av Urban Wickman
  •  50 m
  •  7 ingr

Hallontårta

av Flickorna Lundgren
  •  10 ingr

Jordgubbssaft

av Flickorna Lundgren
  •  4 ingr