Fisksoppa

Finns det något godare är en härligt doftande fisksoppa med en klick fräsch aioli och nybakat bröd?

Fisksoppa kan vara mycket enkelt att laga och till vardags kan du använda fryst fisk från frysdisken. En lyxig fisksoppa kan också kräva lite mer tid och omsorg beroende på vilket recept du väljer att utgå ifrån. Det är helt upp till dig. Fisksoppa är dessutom är bra bjudmat, eftersom man kan förbereda det mesta dagen före och sedan bara tillsätta fisk och skaldjur när det är dags för servering.

Fisksoppa

Fisk- och skaldjurssoppa

av Kerstin Hultén
  •  16 ingr

Morbergs fisksoppa

av Per Morberg
  •  18 ingr
  •  11 ingr

Fiskbuljong

av recept.nu
  •  8 ingr

Kräftfond

av recept.nu
  •  9 ingr

Evert Taubes fisksoppa

av Nils Emil Ahlin
  •  50 min
  •  16 ingr
  •  28 ingr
  •  18 ingr

Fisksoppa

av Helena Nyblom
  •  13 ingr
  •  18 ingr

Pacos fisksoppa

av Josefin Ringbom
  •  20 ingr
  •  20 ingr
  •  17 ingr

Fisksoppa

av recept.nu
  •  11 ingr

Fisksoppa

av recept.nu
  •  13 ingr

Mustig fisksoppa

av recept.nu
  •  8 ingr
  •  11 ingr

Geléad fisksoppa

av recept.nu
  •  12 ingr

Fransk fisksoppa

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  10 ingr