Traudes rödkål av
Jul med Ernst,  


Ernsts juliga blandning av rödkål, som är både söt och syrlig. Perfekt att balansera upp det feta i köttbullarna och prinskorvarna med.

Om du vill öka sötman, tillsätt honung. Om du vill ha det syrligare, tillsätt ättika.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Smält smör i en kastrull. Häll i äpple och lök i botten av en kastrull. Tillsätt rödkål.
  2. Slå i 3 dl vatten och kryddnejlika, kryddpeppar, kalvbuljongtärningar, ättika, svartvinbärssaft.
  3. Koka under lock på svag värme tills kålen blivit mjuk. Smaka av. Om du vill öka sötman, tillsätt honung. Om du vill ha det syrligare, tillsätt ättika.
Superenkel rödkålssallad

Superenkel rödkålssallad

av Ernst Kirchsteiger
  •  6 ingr
Currysill

Currysill

av Ernst Kirchsteiger
  •  9 ingr
Ernst underbara enkla julbröd

Ernst underbara enkla julbröd

av Ernst Kirchsteiger
  •  11 ingr
Vit chokladtryffel

Vit chokladtryffel

av Ernst Kirchsteiger
  •  6 ingr
Mandel- och vaniljmjölk

Mandel- och vaniljmjölk

av Ernst Kirchsteiger
  •  5 ingr
Knäckbräck i mikron

Knäckbräck i mikron

av Ernst Kirchsteiger
  •  7 ingr
Choklad- och jordnötsgodis

Choklad- och jordnötsgodis

av Ernst Kirchsteiger
  •  7 ingr
Två sorters lasagnestubbar

Två sorters lasagnestubbar

av Ernst Kirchsteiger
  •  1,5 h
  •  21 ingr
Ernsts aubergineröra

Ernsts aubergineröra

av Ernst Kirchsteiger
  •  1,5 h
  •  6 ingr
Ernsts goda brunkål

Ernsts goda brunkål

av Ernst Kirchsteiger
  •  1 h
  •  10 ingr
Risgrynspudding

Risgrynspudding

av Ernst Kirchsteiger
  •  11 ingr
Älgköttbullar med havregryn

Älgköttbullar med havregryn

av Ernst Kirchsteiger
  •  13 ingr
Sillsallad, Ernsts recept

Sillsallad, Ernsts recept

av Ernst Kirchsteiger
  •  11 ingr