Revbensspjäll till jul, Ernst recept
Foto: TV4

Revbensspjäll till jul, Ernst recept av
Jul med Ernst,  


Recept på glaserade revbenspjäll till jul, ett måste på Ernst Kirchsteigers julbord! Koka dina revbensspjäll innan du glaserar dem så får du möra spjäll.

Glaserade revbensspjäll finns alltid på mitt julbord. Mina söner älskar det. Tricket att koka revbenspjällen före grillningen lärde jag mig av en turkisk kvinna. Bra knep även när man grillar på sommaren. /Ernst

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 4/5   Röster: 1 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Revbensspjäll till jul
    Koka revbensspjäll i vatten tillsammans med övriga ingredienser i 30 minuter.
  2. Placera revbensspjället i långpanna.
  3. Glasering
    Blanda alla ingredienserna till en glasering.
  4. Pensla glaseringen på revbensspjällen.
  5. Griljera dina revbensspjäll i ugnen cirka 20 minuter, 175 grader.
  6. Pensla på mer glasering under tiden revbensspjällen är i ugnen.
  •  12 ingr
Revbenspjäll

Revbenspjäll

av Johan Jureskog
  •  13 ingr
  •  9 ingr
  •  10 ingr
Två sorters lasagnestubbar

Två sorters lasagnestubbar

av Ernst Kirchsteiger
  •  1,5 h
  •  21 ingr
Ernsts aubergineröra

Ernsts aubergineröra

av Ernst Kirchsteiger
  •  1,5 h
  •  6 ingr
Ernsts goda brunkål

Ernsts goda brunkål

av Ernst Kirchsteiger
  •  1 h
  •  10 ingr
Risgrynspudding

Risgrynspudding

av Ernst Kirchsteiger
  •  11 ingr
Älgköttbullar med havregryn

Älgköttbullar med havregryn

av Ernst Kirchsteiger
  •  13 ingr
Sillsallad, Ernsts recept

Sillsallad, Ernsts recept

av Ernst Kirchsteiger
  •  11 ingr