Erik Lallerstedts skagenröra
Foto: Sara Palmquist

Erik Lallerstedts skagenröra av
Efter tio,  


4 Tack för din röst

  1. Blanda ihop samtliga ingredienser.
  2. Serveras på danskt rågbröd med citronklyfta, dillkvist, anjovis och nymald svartpeppar.

Toast skagen

av Johan Jureskog
  •  9 ingr

Toast Skagen med pepparrot

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  13 ingr

Sej

av Tommy Myllymäki
  •  7 ingr

En vit sås att variera

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  11 ingr
  •  9 ingr

Laxrullar på snitt

av Monika Ahlberg
  •  7 ingr

Löksill med dill

av Anders Levén
  •  6 ingr
  •  20 min
  •  12 ingr

Tre sillsallader

av Fredrik Eriksson
  •  10 min
  •  24 ingr

Kräftsallad

av Karin Fransson
  •  15 min
  •  9 ingr
  •  8 ingr