Erik Lallerstedts skagenröra
Foto: Sara Palmquist

Erik Lallerstedts skagenröra av
Efter tio,  


4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Blanda ihop samtliga ingredienser.
  2. Serveras på danskt rågbröd med citronklyfta, dillkvist, anjovis och nymald svartpeppar.
Toast Skagen med pepparrot

Toast Skagen med pepparrot

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  13 ingr
Toast skagen

Toast skagen

av Johan Jureskog
  •  9 ingr
Sej

Sej

av Tommy Myllymäki
  •  7 ingr
  •  9 ingr
En vit sås att variera

En vit sås att variera

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  11 ingr
  •  12 ingr
gumröra

Gumröra

av Erik Lallerstedt
  •  10 min
  •  10 ingr
eriks marängdessert

Eriks marängdessert

av Erik Lallerstedt
  •  10 min
  •  8 ingr
  •  9 ingr
  •  8 ingr
Veganfärslimpa med kantarellsås

Veganfärslimpa med kantarellsås

av Mattias Kristiansson
  •  23 ingr
  •  10 min
  •  11 ingr
  •  10 min
  •  11 ingr