Älgfärsburgare i pitabröd av
Nyhetsmorgon,  


4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Skrubba och skölj mandelpotatisen.
  2. Skär sedan mandelpotatisen på längden.
  3. Lägg mandelpotatisen på en plåt med smörpapper.
  4. Ställ in den i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter.
  5. Blanda nu färsen, viltfonden, BBQ-såsen och vitlökspeppar i en bunke.
  6. Forma sedan färsen till lika stora burgare.
  7. Grilla eller stek dem i ca 3-4 minuter på varje sida.
  8. Salta och peppra efter smak.
  9. Värm brödet i mikron i några minuter.
  10. Skär tomaterna tunt.
  11. Skölj salladen och fyll pitabrödet med alla godsaker.
    Mums vad gott!
  •  20 ingr
WildMac & Co

WildMac & Co

av Therese Allvar
  •  1h
  •  18 ingr
  •  28 ingr
  •  30 min
  •  14 ingr
Hamburgare a la JJ

Hamburgare a la JJ

av Johan Jureskog
  •  18 ingr

Älgörtscider

av Erik Brännström
  •  6 ingr

Älgörtsdryck

av Erik Brännström
  •  5 ingr
Blåmusslor escabeche

Blåmusslor escabeche

av Markus Aujalay
  •  18 ingr
  •  30 m
  •  14 ingr