Cowboysoppa med köttfärs
Foto: MILIS SMITH/ Ica Bokförlag

Cowboysoppa med köttfärs av
Efter tio,  


30 min 4

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 3.08/5   Röster: 12 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Fräs köttfärs och löksorterna i en stekpanna med olivolja tills köttfärsen är genomstekt.
  2. Tillsätt potatis och paprika och fräs i ytterligare någon minut.
  3. Häll över köttfärsröran i en tjockbottnad kastrull på medelhög värme.
  4. Tillsätt tomatpuré, grädde, mjölk och kalvfond och låt soppan koka i ca 15 minuter. Krydda med oregano och smaka av med salt och svartpeppar. Garnera med färska örter
  •  20 min
  •  16 ingr
  •  30 min
  •  10 ingr