Cowboysoppa med köttfärs
Foto: MILIS SMITH/ Ica Bokförlag

Cowboysoppa med köttfärs av
Efter tio,  


30 min 4 Tack för din röst

  1. Fräs köttfärs och löksorterna i en stekpanna med olivolja tills köttfärsen är genomstekt.
  2. Tillsätt potatis och paprika och fräs i ytterligare någon minut.
  3. Häll över köttfärsröran i en tjockbottnad kastrull på medelhög värme.
  4. Tillsätt tomatpuré, grädde, mjölk och kalvfond och låt soppan koka i ca 15 minuter. Krydda med oregano och smaka av med salt och svartpeppar. Garnera med färska örter

Kycklinggryta (Doro Wett)

av Marcus Samuelsson
  •  14 ingr
  •  30 min
  •  9 ingr

Kockens potatisgratäng

av Nils Emil Ahlin
  •  40 min
  •  6 ingr

Fylld paprika

av recept.nu
  •  12 ingr
  •  30 min
  •  15 ingr

Göspaket

av Fredrik Eriksson
  •  40 min
  •  9 ingr

Köttfärssoppa

av Anders Levén
  •  20 min
  •  16 ingr
  •  1h 30 min
  •  11 ingr
  •  20 ingr

Paprikás

av Jens Linder
  •  10 ingr

Zilzil alecha

av Jens Linder
  •  12 ingr

Wokad biffgryta

av Désirée Molinder
  •  15 ingr
  •  14 ingr
  •  15 ingr