Leilas kokostoppar
Foto: TV4

Leilas kokostoppar
av
Efter tio,  


25 min

Låt smeten stå en stund så sväller kokosflingorna och kokostopparna blir extra toppiga och fina i formen. Doppa gärna kakorna i choklad!

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 4/5   Röster: 2 Tack för din röst
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret och rör samman med övriga ingredienser.
  3. Låt smeten vila i 10 minuter.
  4. Klicka ut smeten och forma till toppar på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 15 minuter.
  6. Låt kokostopparna stelna i kylen.
Krukost med cognac

Krukost med cognac

av Leila Lindholm
  •  10 min
  •  6 ingr
Tiramisu

Tiramisu

av Anders Levén
  •  20 min
  •  9 ingr
  •  30 min
  •  17 ingr
Fortune cookies

Fortune cookies

av Leila Lindholm
  •  10 ingr
Fidel Castro

Fidel Castro

av Leila Lindholm
  •  5 ingr

Melontapas

av Leila Lindholm
  •  4 ingr

Melonsallad

av Leila Lindholm
  •  8 ingr
  •  7 ingr
Veganfärslimpa med kantarellsås

Veganfärslimpa med kantarellsås

av Mattias Kristiansson
  •  23 ingr
  •  10 min
  •  11 ingr
  •  10 min
  •  11 ingr