Piccata Milanese
Foto: TV4

Piccata Milanese av
Halv åtta hos mig,  


1h 30 min 4

Panerad kalvytterfilé som serveras med kokt ris och röd mangoldsallad.

Vintips från Diana
Barbera dÁlba Maria Gioana 2006 DOC art nr 72377, 135 kr

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Recept.nu kan därför inte gå i god för receptet.

Se fler recept från Halv åtta hos mig

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Kalvfilé
    Banka ut filén och dubbelpanera i mjöl/ägg/skorpsmulor.
  2. Stek i smör och rapsolja.
  3. Toppa med parmesanost.
  4. Tomatsås
    Koka ihop ingredienserna i minst en timma på låg värme till en ganska tjock sås.
  5. Ris
    Koka upp 8 dl vatten med salt, lägg i riset och koka i ytterligare cirka 12 minuter.
  6. Servera med mangoldsallad och valfri dressing.
Piccata milanese med spenat och ruccola

Piccata milanese med spenat och ruccola

av Maria Arnholm - politikervecka
  •  1 h
  •  19 ingr
Tiramisu

Tiramisu

av Diana - Göteborg
  •  8 ingr
Ägg italienne

Ägg italienne

av Diana - Göteborg
  •  20 min
  •  10 ingr
  •  1h 20 min
  •  21 ingr
Grillad kalvfilé

Grillad kalvfilé

av Anders - Stockholm
  •  25 ingr
  •  20 min
  •  20 ingr
Cajun räkcocktail

Cajun räkcocktail

av David - Visby
  •  30 min
  •  17 ingr
  •  15 min + 1 h
  •  10 ingr