Vaniljyoghurt med blåbärskompott och champagne
Foto: Julia Bejerot-Winkler

Vaniljyoghurt med blåbärskompott och champagne av
Kockduellen,  


2

Efterrätter är goda och ofta lätta att göra. Den här efterrätten är gjord på blåbär och yoghurt med vaniljsmak.

KISHTI TOMITAS MATKASSE


MEN detta VILL jag gärna äta:
Rom,kaviar, pilgrimsmusslor, Tofu, koriander ,oregano och timjan, ingefära Olivolja, Balsamico, Aged Balsamico den som är som sirap, vitlök

Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Rom-Kaviar, Tofu
− Renskav (hemifrån)
− Potatis ca 5:-
− Timjan ca 10:-
− Ingefära färsk ca 10:-
− Koriander ca 10:-
− Purjolök ca 10:-
− Morötter ca 5:-
− Sugar snaps ca 10:-
− Pinjenötter ca 10:-
− Löjrom 10g ca 40:-
− Blåbär ca 10:-
TOTAL: 120:-

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Blanda yoghurt, socker, vaniljsocker och mjölk.
  2. Koka ihop en sockerlag på socker och vitt vin, ta av från värme och vänd i blåbären.
  3. Servera vaniljyoghurten med blåbärskompotten på och toppa med champagne.
  •  11 ingr
  •  8 ingr
  •  27 ingr

Tigermjölk

av Danyel Couet
  •  12 ingr