Parmaskinka med mozzarella och ruccola
Foto: Julia Bejerot-Winkler

Parmaskinka med mozzarella och ruccola av
Kockduellen,  


2 Tack för din röst

En härlig förrätt med den goda parmaskinkan, mozzarella ost och krispig ruccola sallad.

BENJAMIN WAHLGREN MATKASSE


Duktig i köket carbonara själv. Äggröra varje morgon.
Gillar INTE grönsaker. Inte godis och läsk, älskar dock choklad.
PASTA älskar han!

DRÖMKASSE!
− Bacon ca 10:-
− Mozzarella ca 20:-
− Ägg ca 5:-
− Parmesan ca 20:-
− Pasta Biggoli spagetti fast tjockare ca 5:-
− Parma ca 20:-
− Ruccola ca 10:-
− Persika (burk) ca 10:-
− Nobless ( rosa) ca 20:-
TOTAL: 120:-

  1. Lägg upp parmaskinkan på tallrik.
  2. Blanda bruten mozzarella, ruccola, de skivade tomaterna med olja, salt och peppar i en bunke.
  3. Lägg upp salladen intill parmaskinkan.
  4. Ringla över lite olivolja innan servering.

Rabarberpaj med vaniljkräm

av Christian Hellberg
  •  7 ingr
  •  24 min
  •  7 ingr

Pappas Karl-Johansoppa

av Sara Sommerfeld
  •  30 min
  •  13 ingr

Grillad sparris från Österlen

av Ernst Kirchsteiger
  •  10 ingr

Anettes räk- och mangosallad

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  16 ingr
  •  20 min
  •  13 ingr