Parmaskinka med mozzarella och ruccola
Foto: Julia Bejerot-Winkler

Parmaskinka med mozzarella och ruccola av
Kockduellen,  


2

En härlig förrätt med den goda parmaskinkan, mozzarella ost och krispig ruccola sallad.

BENJAMIN WAHLGREN MATKASSE


Duktig i köket carbonara själv. Äggröra varje morgon.
Gillar INTE grönsaker. Inte godis och läsk, älskar dock choklad.
PASTA älskar han!

DRÖMKASSE!
− Bacon ca 10:-
− Mozzarella ca 20:-
− Ägg ca 5:-
− Parmesan ca 20:-
− Pasta Biggoli spagetti fast tjockare ca 5:-
− Parma ca 20:-
− Ruccola ca 10:-
− Persika (burk) ca 10:-
− Nobless ( rosa) ca 20:-
TOTAL: 120:-

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 2.33/5   Röster: 3 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Lägg upp parmaskinkan på tallrik.
  2. Blanda bruten mozzarella, ruccola, de skivade tomaterna med olja, salt och peppar i en bunke.
  3. Lägg upp salladen intill parmaskinkan.
  4. Ringla över lite olivolja innan servering.