Foto: Julia Bejerot-Winkler

Parmaskinka med mozzarella och ruccola


2

En härlig förrätt med den goda parmaskinkan, mozzarella ost och krispig ruccola sallad.

BENJAMIN WAHLGREN MATKASSE


Duktig i köket carbonara själv. Äggröra varje morgon.
Gillar INTE grönsaker. Inte godis och läsk, älskar dock choklad.
PASTA älskar han!

DRÖMKASSE!
− Bacon ca 10:-
− Mozzarella ca 20:-
− Ägg ca 5:-
− Parmesan ca 20:-
− Pasta Biggoli spagetti fast tjockare ca 5:-
− Parma ca 20:-
− Ruccola ca 10:-
− Persika (burk) ca 10:-
− Nobless ( rosa) ca 20:-
TOTAL: 120:-

  • 4 skivor parmaskinka
  •   ruccola
  • 1 st mozzarella
  • 2 st tomater i skivor
  •   olja
  •   salt och peppar
  1. Lägg upp parmaskinkan på tallrik.
  2. Blanda bruten mozzarella, ruccola, de skivade tomaterna med olja, salt och peppar i en bunke.
  3. Lägg upp salladen intill parmaskinkan.
  4. Ringla över lite olivolja innan servering.

Annons:

Liknande recept

  •  11 ingr
  •  13 ingr
  •  12 ingr
  •  13 ingr