Rabarberpaj med vaniljkräm
Foto: Julia Bejerot-Winkler

Rabarberpaj med vaniljkräm av
Kockduellen,  


2

En riktig sommarpaj är en med rabarber som serveras med vaniljkräm. Det smälter i munnen!

MARTIN LIDBERGS MATKASSE


Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Bröd, räkor mm till en toastskagen till förrätt kanske.
Blandade grönsaker då avocado är ett måste, fisk, kanske lax, ris och någon god sås. Chokladpudding eller något annat med choklad till efterrätt slår aldrig fel. Detta finns i min dröm-kasse
− Lax, 250g ca 30:-
− Ris ca 5:-
− Blomkål ca 10:-
− Parmaskinka, paket ca 20:-
− Avokado ca 5:-
− Papaya ca 10:-
− Ruccola ca 10:-
− Gruyere ca 20:-
− Morötter ca 5:-
− Aubergine ca 10:-
− Timjan ca 10:-
TOTALT: 135:-

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Gör en smuldeg, dvs blanda ingredienserna ovan.
  2. Skär rabarber i fina skivor.
  3. Lägg i form och strö över socker.
  4. Ställ formen i ugn 180 grader till smuldegen fått fin färg.
  5. Blanda creme fraiche med vaniljsocker och servera till pajen.
Äppelpaj med vaniljkräm

Äppelpaj med vaniljkräm

av Christian Hellberg
  •  10 ingr
Äppelpaj med vitchoklad kräm

Äppelpaj med vitchoklad kräm

av Christian Hellberg
  •  10 ingr
  •  9 ingr
  •  1,5 h
  •  17 ingr
Rabarberpaj med mandelmassa

Rabarberpaj med mandelmassa

av Caroline Hofberg
  •  8 ingr
  •  8 ingr
Rabarberkaka

Rabarberkaka

av recept.nu
  •  9 ingr
  •  45 min
  •  19 ingr
  •  1 h
  •  15 ingr
  •  40 min
  •  16 ingr