Varma persikohalvor med smält choklad och vaniljkräm

Varma persikohalvor med smält choklad och vaniljkräm
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Christian Hellberg
Christian Hellberg

Varma persikohalvor med smält choklad och vaniljkräm

4 ingredienser

Härligt varma persikor med smält choklad. Underbar efterrätt att servera tillsammans med vaniljkräm.

BENJAMIN WAHLGREN MATKASSE

Duktig i köket carbonara själv. Äggröra varje morgon.
Gillar INTE grönsaker. Inte godis och läsk, älskar dock choklad.
PASTA älskar han!

DRÖMKASSE!
− Bacon ca 10:-
− Mozzarella ca 20:-
− Ägg ca 5:-
− Parmesan ca 20:-
− Pasta Biggoli spagetti fast tjockare ca 5:-
− Parma ca 20:-
− Ruccola ca 10:-
− Persika (burk) ca 10:-
− Nobless ( rosa) ca 20:-
TOTAL: 120:-

Ingredienser

portioner
  • 4 persikohalvor (burk)
  • 8 nobless (chokladflan från kartong)

Vaniljkräm:

  • 1 dl crème fraîche
  • 1 msk vaniljsocker

Gör så här

  1. Lägg upp persikorna i smörad form.
  2. Lägg över 2 chokladflarn över varje halva.
  3. Värm i ugn 180 grader till chokladen smält.
  4. Rör ihop vaniljkrämen.
  5. Lägg persikorna på tallrik och servera med vaniljkrämen.