• 4 st rödtungafileér
  •   salt
  •   peppar
  • 1  rött äpple, skalat och tärnat
  • 100 g sötmandel, grovt hackade
  •   dill
  •   smör
  1. Stek och krydda rödtungsfiléerna. Ta upp dem ur pannan och håll dem varma. Stek mandeln i rikligt med smör, tillsätt äpple och dill.

Annons:

Liknande recept

Rödtunga

av Tommy Myllymäki
  •  14 ingr
  •  1h 15 min
  •  33 ingr

Gratinerad rödtunga

av Nils Molinder
  •  11 ingr

Tartar på matjessill

av Gert Klötzke
  •  9 ingr

Erik Lallerstedts gummröra

av Erik Lallerstedt
  •  8 ingr

Helstekt rödtunga

av Markus Aujalay
  •  10 min
  •  9 ingr
  •  22 ingr