Foto: Linda Lomelino

Cheesecake

Cheesecake är lyxigt att bjuda på till efterrätt. Här hittar du massor av smarriga varianter med choklad, bär och färskost såklart.

En amerikansk cheesecake går alltid hem! Dessutom kan du baka den i förväg och bara ta fram när det är dags för dessert.

Baka en chokladripplad kaka eller gör en frozen cheesecake med klassisk färskost av philadelphiatyp eller med mascarpone eller ricotta. Här hittar du massor av smarriga cheesecakerecept att inspireras av.

Cheesecake

  •  2 dygn
  •  13 ingr
  •  18 ingr

Baked Lemon Cheesecake

av Manuela Kjeilen
  •  12 h
  •  10 ingr
  •  3 h + tillstelnande i kyl
  •  16 ingr

Triple chocolate cheesecake

av Christina Gyllner
  •  12 ingr

Cheesecake med pepparkaka

av Monika Ahlberg
  •  8 ingr

Cheesecake LCHF

av Katrin Zytomierska
  •  13 ingr

Cheesecake med choklad

av Elisabeth Johansson
  •  14 ingr

Strawberry Cream Cheese Pie

av Anette Rosvall, Allysa Torey
  •  9 ingr

Peach cream pie

av Anette Rosvall, Allysa Torey
  •  10 ingr
  •  19 ingr
  •  6-8 h i frys
  •  15 ingr

No bake cheesecake

av Linda Lomelino
  •  10 ingr
  •  14 ingr

Frusen cheesecake

av Jon Hansson
  •  14 ingr
  •  7 ingr
  •  16 ingr

Cheesecakerutor med aprikos och hallon

av Lisa och Monica Eisenman
  •  8 ingr

Frozen cheesecake

av Leila Lindholm
  •  7 ingr
  •  11 ingr
  •  12 ingr
  •  10 ingr