Flygande Jakob
Foto: Matilda Lindeblad

Flygande Jakob
av


30 min 4 Tack för din röst

Grillad kyckling i favoritkombination med curry, banan, jordnötter, chilisås och grädde. Flygande Jakob var en kapten med stil i köket. Servera med kokt ris.

  1. Bena ur och lägg kycklingköttet i en form. Blanda grädden med chilisås, curry och svartpeppar. Häll blandningen över kycklingen. Skiva bananer på längden och lägg på.
  2. Grädda mitt i ugnen i 20 minuter. Strimla och stek baconet. Strö över bacon och jordnötter före servering. Servera med kokt ris och sallad.

Flygande Jacob

av Pelle Johansson
  •  30 min
  •  6 ingr

Höstkyckling med äpple

av Charlotta Malhotra, Jessica Staël von Holstein
  •  30 min
  •  10 ingr
  •  21 ingr

Flygande Jakob med kalasris

av Kristin - Göteborg
  •  22 ingr
  •  40 min
  •  26 ingr

Flygande Jacob, en modern version

av Carl Ehrenkrona, Annika Ingelson
  •  17 ingr

Mustig kycklinggryta

av Jacob Wismar
  •  11 ingr

Olivpytt med quinoa

av Jacob Wismar
  •  16 ingr

Flygande Jacob

av recept.nu
  •  7 ingr

Flygande Jakob

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  9 ingr

NRN Pannkakscalzone - pannkakor

av Sollentuna International School i Sollentuna
  •  19 ingr
  •  30 min
  •  15 ingr

Italiensk kycklinggryta

av Paolo Roberto
  •  35 min
  •  14 ingr

Stekt fläsk med löksås

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  9 ingr

Kyckling i citronsås

av Anders Levén
  •  20 min
  •  7 ingr