Flygande Jakob
Foto: Matilda Lindeblad

Flygande Jakob
av


30 min 4

Grillad kyckling i favoritkombination med curry, banan, jordnötter, chilisås och grädde. Flygande Jakob var en kapten med stil i köket. Servera med kokt ris.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 3.64/5   Röster: 11 Tack för din röst
  1. Bena ur och lägg kycklingköttet i en form. Blanda grädden med chilisås, curry och svartpeppar. Häll blandningen över kycklingen. Skiva bananer på längden och lägg på.
  2. Grädda mitt i ugnen i 20 minuter. Strimla och stek baconet. Strö över bacon och jordnötter före servering. Servera med kokt ris och sallad.
Flygande Jakob

Flygande Jacob

av Pelle Johansson
  •  30 min
  •  6 ingr
Höstkyckling med äpple

Höstkyckling med äpple

av Charlotta Malhotra, Jessica Staël von Holstein
  •  30 min
  •  10 ingr
  •  21 ingr
Flygande Jakob med kalasris

Flygande Jakob med kalasris

av Kristin - Göteborg
  •  22 ingr
Flygande Jacob, en modern version

Flygande Jacob, en modern version

av Carl Ehrenkrona, Annika Ingelson
  •  17 ingr
Mustig kycklinggryta

Mustig kycklinggryta

av Jacob Wismar
  •  11 ingr
  •  40 min
  •  26 ingr
  •  21 ingr
  •  11 ingr
Chili con carne

Chili con carne

av Charlotta Malhotra, Jessica Staël von Holstein
  •  20 min
  •  12 ingr