Stekt rödtunga med sparris och färskpotatis av
Nyhetsmorgon,  


4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Stek rödtungan gyllene på bägge sidor, salta och peppra. Koka den skalade sparrisen i saltat vatten tills den mjuknat. Klyfta den kokta kalla potatisen och blanda den med finskuren salladslök och de rostade valnötterna.
  2. Mixa smöret med dill tills det blivit grönt. Sila av och smaksätt ev med ansjovisspad och lite citronsaft. Arrangera vackert på tallrikar.
  •  50 min
  •  14 ingr
  •  1,5 h
  •  40 ingr
  •  1h 15 min
  •  33 ingr
A fish called Wanda

A fish called Wanda

av Jeanette Predin
  •  27 ingr
  •  60 min
  •  25 ingr
Kantarellsoppa

Kantarellsoppa

av Bengt Sjöström
  •  35 min
  •  8 ingr

Hummerrimmad torsk

av Bengt Sjöström
  •  8 ingr

Höstpäron

av Bengt Sjöström
  •  12 ingr

Hjortkalvsadel

av Bengt Sjöström
  •  9 ingr
Blåmusslor escabeche

Blåmusslor escabeche

av Markus Aujalay
  •  18 ingr
  •  30 m
  •  14 ingr