Foto: Albert Bonniers förlag

Anna och Fanny Bergenström

Anna och Fanny Bergenström har skrivit och fotograferat Vinterns goda ting , en gediget inspirerande bok som rör sig över hela vinterhalvåret. Självklart med julen i centrum!

Anna Bergenström är en av vårt lands mest omtyckta kokboksförfattare och var under flera år matskribent i Dagens Nyheter. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept och med kokboken Annas mat finns hon i vart och vartannat svenskt hem. Fanny Bergenström är fotograf och skribent med mat, resor och blommor som specialitet. Och det är givetvis hon som står för de vackra bilderna i deras gemensamma böcker, bland annat Annas mat , Kärlek, oliver och timjan och Under valnötsträdet .

Visar recept: Anna och Fanny Bergenström

Pepparkaksdeg till Eksta pepparkakor

av Anna och Fanny Bergenström
  •  10 ingr

Det fina saffransbrödet

av Anna och Fanny Bergenström
  •  13 ingr

Bruschetta med päron och getost

av Anna och Fanny Bergenström
  •  9 ingr

Mosters hemliga knäck

av Anna och Fanny Bergenström
  •  7 ingr

Julbröd från förr

av Anna och Fanny Bergenström
  •  14 ingr

Släktens fruktkaka

av Anna och Fanny Bergenström
  •  8 ingr

Mandelskorpor biscotti

av Anna och Fanny Bergenström
  •  1h 45 min
  •  13 ingr

Långkål från Halland

av Anna och Fanny Bergenström
  •  7 ingr

Farfars portvinsglögg

av Anna och Fanny Bergenström
  •  8 ingr

Janssons rotfrukter

av Anna och Fanny Bergenström
  •  5 ingr

Fransk chokladkola

av Anna och Fanny Bergenström
  •  7 ingr

Tant Mettes mandelris

av Anna och Fanny Bergenström
  •  10 ingr

Knäckebröd från Äppelviken

av Anna och Fanny Bergenström
  •  9 ingr

Hasselnötsbröd

av Anna och Fanny Bergenström
  •  11 ingr

Skaldjurspaté

av Anna och Fanny Bergenström
  •  13 ingr

Tiramisu

av Anna och Fanny Bergenström
  •  7 ingr

Waldorfsallad

av Anna och Fanny Bergenström
  •  7 ingr

Barrys cheesecake

av Anna och Fanny Bergenström
  •  14 ingr