Glutenfria pannkakor med kokos och husk

Glutenfria pannkakor med kokos och husk
Foto: Jenny Grimsgård
Anna Hallén
Anna Hallén

Glutenfria pannkakor med kokos och husk

Av: Anna Hallén

Från: LCHF - husmanskost

7 ingredienser

Pannkakor med husk, pulveriserade psylliumfrön som är fritt från kolhydrater och gluten. Recept från boken LCHF - husmanskost

Ingredienser

portioner
  • 5 ägg
  • 4 dl vispgrädde
  • 0,5 dl husk
  • 1 dl riven kokos
  • 1 krm salt
  • 4 dl mjölk

Till servering

  • grädde, vispad, bär

Gör så här

Pannkakor med kokos och husk

  1. Vispa äggen och häll i grädde, husk, kokosflingor och salt.
  2. Rör i mjölken. Låt sedan stå ett tag då husken gör att smeten tjocknar.
  3. Stek i rikligt med smör (cirka 1/2 dl smet åt gången).
  4. Servera med vispad grädde och bär.