Foto: Jenny Grimsgård

Två smarriga wraps med rostbiff


4

Husmorsornas favoritwraps - en i tortillabröd med curry, och en i tunnbröd med avokado och grillad paprika.

Med tortillabröd:

  • 4 st tortillabröd med spenatsmak
  • 6 st kokta kalla skivade potatisar
  • 1 st finhackad rödlök
  • 75 g rucola
  • 8 skivor rostbiff
  • 2 dl solrosskott
  •   Currydressing:
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl gräddfil
  • 1 tsk curry
  • 1 st finhackat äpple
  •   salt och peppar

Med tunnbröd:

  • 4 skivor runt mjukt tunnbröd
  • 0.5 dl philadelphiaost (eller annan färskost)
  • 4 msk Ajvar relish
  • 8 skivor skivor rostbiff (funkar även med god rökt skinka)
  • 1 st skivad avokado
  • 1 st skivad grillad paprika (på burk funkar finemang!)
  • 1 ask cocktailtomater i halvor
  • 100 g rucola
  •   salt och peppar
  1. Med tortillabröd
    Blanda alla ingredienserna till dressingen.
  2. Fördela potatis, lök, rucola, rostbiff och solrosskott på bröden.
  3. Avsluta med att ringla currydressingen över. Vik eller rulla ihop tortillabröden och ät.
  4. Med tunnbröd
    Bred bröden med philadelphiaost och ajvar relish.
  5. Lägg på rostbiff, avokado, paprika, tomat och rucola. Krydda, rulla ihop och in i munnen!

Annons:

Liknande recept

Matdinkelrulle

av Filip Fastén, Jessica Frej
  •  11 ingr

Kycklingwrap med ajvar

av Ulrika Davidsson
  •  10 ingr

Tunnbrödrulle med rostbiff och saltgurka

av Pär Nilsson och Christel Schröder
  •  9 ingr

Kycklingwraps

av Stefan Svensson
  •  5 min
  •  8 ingr

Wraps med grönsaker

av Ulrika Davidsson
  •  9 ingr
  •  17 ingr

Husmorsornas minirårakor

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  7 ingr