Foto: Husmorsorna

Pasta Carbonara


15 min4

Pasta Carbonara är en klassisk italiensk rätt som passar hela familjen.

  • 2 paket bacon i strimlor
  • 4 st äggulor
  • 1 knippa färsk rosmarin, hackad
  •   svartpeppar
  • 2 dl parmesan
  •   pasta till 4 pers
  1. Medan du kokar pastan, så steker du baconet knaprigt och lite bränt tillsammans med rosmarinen.
  2. Riv en satans massa parmesan.
  3. Ja, då är du klar. Blanda pastan med bacon och svartpeppar. Lägg en äggula på varje portion, parmesan, peppra mer och avnjut med sallad!

Annons:

Liknande recept

Pasta carbonara

av recept.nu
  •  6 ingr

Glasnudlar carbonara

av Anna Hallén
  •  20 min
  •  8 ingr

Cool carbonara

av Sara Begner
  •  20 min
  •  7 ingr

Al tonno

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  19 ingr

Kalv

av Tommy Myllymäki
  •  13 ingr

Sparris Carbonara

av Leila Lindholm
  •  10 ingr

Fängslad carbonara

av Björn Eriksson
  •  30 min
  •  9 ingr