Hamburgare med sallad, rödlök, cocktailtomat & cheddar
Foto: Jacob Grange

Hamburgare med sallad, rödlök, cocktailtomat & cheddar av
Nyhetsmorgon,  


4

En saftig hamburgare på nötkött med krispig sallad, tomat, lök och dessutom krämig cheddarost.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Blanda färsen med lite vatten till en jämn smet.
  2. Forma fyra bollar och platta ut dem till hamburgare.
  3. Salta och peppra köttet innan stekning.
  4. Stek dem i en het panna i ca 4 minuter på varje sida, hamburgaren skall fortfarande vara rosa inuti.
  5. Blanda majonnäs, gräddfil, tomatpuré, senap och saltgurka, smaka av med salt och peppar.
  6. Rosta bröden under grillgallret.
  7. Lägg dubbla ostskivor på hamburgarna och smält dem under grillgallret.
  8. Montera hamburgaren med dressing i botten, sallad, hamburgare, tomat och rödlök.
  9. Servera gärna med en extra sallad.
Hamburgare

Hamburgare

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  15 ingr
Hamburgare Super Size me

Hamburgare Super Size me

av Melker Andersson
  •  12 ingr
Smokey Burger de Luxe

Smokey Burger de Luxe

av Leila Lindholm
  •  25 ingr
  •  30 min
  •  13 ingr
Smal hamburgare à la GI

Smal hamburgare à la GI

av Michael Angress
  •  15 min
  •  10 ingr
  •  45 min
  •  15 ingr
  •  30 min
  •  15 ingr
Småburgare

Småburgare

av Jens Linder
  •  15 ingr
  •  12 ingr
Het avokadosoppa

Het avokadosoppa

av Andreas Nylén
  •  20 min
  •  10 ingr
  •  11 ingr
Blåmusslor escabeche

Blåmusslor escabeche

av Markus Aujalay
  •  18 ingr
  •  30 m
  •  14 ingr