Fetaoströra
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Fetaoströra
av
Köket,  


5 min 4 Tack för din röst

En krämig röra med härlig smak av fårost. Gott till ugnsbakade grönsaker!

  1. Lägg fetaosten i en bunke eller en mixerkanna.
  2. Tillsätt timjan och yoghurt och mixa till en kräm.
  3. Servera exempelvis till ugnsbakade grönsaker eller lägg en klick på grönsakerna och gratinera i ugn.

Tiramisu

av Anders Levén
  •  20 min
  •  9 ingr
  •  20 min
  •  15 ingr

Löjromscocktail

av Anders Levén
  •  20 min
  •  9 ingr

Räkspett

av Anders Levén
  •  20 min
  •  16 ingr

Skinkpiroger

av Anders Levén
  •  25 min
  •  10 ingr
  •  20 min
  •  12 ingr

Tortilla Española

av Anders Levén
  •  15 min
  •  6 ingr
  •  20 min
  •  20 ingr
  •  5 min
  •  6 ingr

Vitlöksbröd

av Jon Hansson
  •  8 ingr

Rucolasås

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  6 ingr
  •  10 min
  •  7 ingr
  •  30 min
  •  5 ingr

Vitlökssmör

av Jens Sjögren Sebastian Hedin
  •  5 min
  •  8 ingr
  •  7 ingr

Tsatsiki recept

av Jon Hansson
  •  8 ingr