Naanbröd
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Naanbröd
av
Köket,  


2h 30 min 6

Ett måste på det indiska middagsbordet och väldigt gott till kryddad mat. Strunta gärna i besticken och ät maten med hjälp av brödet istället.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 3.85/5   Röster: 13 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Värm mjölken till 37 grader. Blanda kryddor, jäst, ägg och mjöl. Tillsätt sedan yoghurt och den varma mjölken.
  2. Jäs degen under duk i minst 2 timmar. Forma till stora, platta kakor (droppformade) och jäs ytterligare på smord plåt i cirka 20 minuter. Sätt ugnen på högsta värmen (eller använd stekpannan).
  3. Baka brödet i ugnen på högsta värme eller i het stekpanna 2-3 minuter och ät direkt.
  •  11 ingr
Linscurry

Linscurry

av recept.nu
  •  13 ingr
Vegetarisk jalfrezi

Vegetarisk jalfrezi

av Jamie Oliver
  •  18 ingr
  •  8 ingr
Grön currygryta

Grön currygryta

av Jacob Wismar
  •  14 ingr
Vegetarisk curry

Vegetarisk curry

av Kråke Lithander
  •  40 min
  •  19 ingr
  •  18 ingr
  •  16 ingr
  •  35 min
  •  13 ingr

Tapas

av Anders Levén
  •  1h 40 min
  •  20 ingr
Chokladpannacotta

Chokladpannacotta

av Anders Levén
  •  3h 25 min
  •  4 ingr