Fisk i folie
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Fisk i folie av
Köket,  


1h 35 min 4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Börja med att blötlägga tomaterna i vatten 1 timme.
  2. Skär fisken i fyra bitar och lägg varje bit på att ark aluminiumfolie.
  3. Skär sedan tomaterna i fina strimlor. Fräs dem i olivolja och tillsätt dill och dragon.
  4. Salta och peppra fisken. Fördela tomatröran och oljan över de fyra fiskbitarna.
  5. Förslut fisken noga i foliepaket.
  6. Skrubba potatisen väl och lägg den i en vid kastrull med vatten som nästan täcker potatisen. Salta. Placera foliepaketen ovanpå och koka alltsammans i cirka 20 minuter.
  •  30 min
  •  18 ingr
  •  30 min
  •  12 ingr
Laxfilé i foliepaket

Laxfilé i foliepaket

av Ulrika Davidsson
  •  12 ingr
  •  11 ingr
  •  17 ingr
  •  40 min
  •  22 ingr
  •  9 ingr
Fisk i folie

Fisk i folie

av recept.nu
  •  9 ingr
  •  35 min
  •  13 ingr

Tapas

av Anders Levén
  •  1h 40 min
  •  20 ingr
Chokladpannacotta

Chokladpannacotta

av Anders Levén
  •  3h 25 min
  •  4 ingr