Fisk i folie
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Fisk i folie av
Köket,  


1h 35 min 4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Börja med att blötlägga tomaterna i vatten 1 timme.
  2. Skär fisken i fyra bitar och lägg varje bit på att ark aluminiumfolie.
  3. Skär sedan tomaterna i fina strimlor. Fräs dem i olivolja och tillsätt dill och dragon.
  4. Salta och peppra fisken. Fördela tomatröran och oljan över de fyra fiskbitarna.
  5. Förslut fisken noga i foliepaket.
  6. Skrubba potatisen väl och lägg den i en vid kastrull med vatten som nästan täcker potatisen. Salta. Placera foliepaketen ovanpå och koka alltsammans i cirka 20 minuter.
  •  1h 40 min
  •  20 ingr