Friterad aubergine
av
Köket,  


4 Tack för din röst

  1. Värm oljan i kastrull eller fritös.
  2. Skär auberginen i skivor (ca 1 cm tjocka). Doppa skivorna i mjölet. Fritera tills de är gyllenbruna, kom ihåg att vända på dem. Lägg upp på hushållspapper för avrinning.

Så lyckas du med pommes frites hemma

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  ca 45 min
  •  8 ingr
  •  10 ingr

Friterade lökringar

av Liselotte Forslin
  •  20 min
  •  7 ingr
  •  13 ingr
  •  15 ingr
  •  11 ingr

Italiensk brödsallad

av Malin Söderström
  •  20 min
  •  10 ingr

Tomatbröd

av Markus Aujalay
  •  5 ingr
  •  20 min
  •  11 ingr

Fänkålssoppa

av Jan Boris-Möller
  •  20 min
  •  8 ingr
  •  9 ingr