Kokostoppar
av
Köket,  


4 Tack för din röst

Små kokostoppar i smördeg.

  1. Blanda kokos, socker och ägg i en bunke och låt stå en timme.
  2. Kavla ut smördeg. Fodra små bakformar med degen. Fyll formarna med kokossmeten. Baka i 180 grader i ca 20 minuter, beroende på formarnas storlek.

Leilas kokostoppar

av Leila Lindholm
  •  25 min
  •  6 ingr

Kokostoppar med choklad

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  25 min
  •  5 ingr
  •  15 ingr

Cronuts

av Tove Nilsson
  •  17 ingr
  •  25 min
  •  7 ingr

Fikonroyale

av Leila Lindholm
  •  15 ingr

Macarons

av Johan Sörberg
  •  6 ingr

American cookies LCHF

av Katrin Zytomierska
  •  9 ingr

Cupcakes med hallonfrosting

av Katrin Zytomierska
  •  12 ingr

Glutenfria chokladcupcakes

av Mariann Andersson
  •  14 ingr

Enkla kladdkakan

av recept.nu
  •  9 ingr
  •  1h
  •  10 ingr

Passion Cheesecake

av Leila Lindholm
  •  11 ingr