Kokostoppar


4

Små kokostoppar i smördeg.

  • 300 g kokosflingor
  • 300 g råsocker (cassonad)
  • 2 st ägg
  • 0.5 st vaniljstång (märgen)
  • 1 pkt färdig smördeg
  1. Blanda kokos, socker och ägg i en bunke och låt stå en timme.
  2. Kavla ut smördeg. Fodra små bakformar med degen. Fyll formarna med kokossmeten. Baka i 180 grader i ca 20 minuter, beroende på formarnas storlek.

Annons:

Kokostoppar

av Leila Lindholm
  •  35 min
  •  6 ingr

Kokostoppar med choklad

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  25 min
  •  5 ingr

Kokostoppar the Husmorsornas way

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  14 ingr

Jordgubbstartelette

av Sébastien Boudet
  •  20 ingr
  •  7 ingr

Punschig bärkaka

av Gun - Vaxholm
  •  11 ingr

Hasselnötssemifreddo

av Åsa - Enköping
  •  13 ingr