Stekta nudlar av
Köket,  


4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Koka nudlarna knappt färdiga enligt förpackningens anvisningar. Häll av vattnet och skölj i kallt vatten.
  2. Strimla kycklingfilén och marinera i soya, salt och lite vitpeppar. Rensa och skala räkorna, låt den yttersta biten av räkskalet sitta kvar.
  3. Hetta upp en wokpanna och tillsätt hälften av oljan. När oljan börjar ryka, tillsätt ingefära, vitlök och därefter den strimlade kycklingfilén. Stek under omrörning och tillsätt räkorna. När räkorna är nästan genomstekta tillsätt paprika, bambuskott och spenat. Låt steka ihop någon minut och ta upp.
  4. Hetta upp resten av oljan och tillsätt nudlarna, låt dem få lite färg och stekyta, häll sedan tillbaka kyckling- och grönsaksblandningen, rör om och häll i wok-sås och ev. lite mer soya. Låt rätten steka ihop en stund och servera genast.
  •  30 min
  •  17 ingr
Gyozas

Gyozas

av Monica Eisenman
  •  20 ingr
  •  45 min
  •  13 ingr
Glasnudlar med grönsaker - Chapachae

Glasnudlar med grönsaker - Chapachae

av Byung-Hi och Byung-Soon Lim
  •  13 ingr
Sallad med nudlar

Sallad med nudlar

av Gunilla Lindeberg, Annika Wesslén
  •  12 ingr
  •  1 h
  •  23 ingr
Stekt rimmat fläsk med stuvade grönsaker

Stekt rimmat fläsk med stuvade grönsaker

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  11 ingr
  •  35 min
  •  13 ingr

Tapas

av Anders Levén
  •  1h 40 min
  •  20 ingr
Chokladpannacotta

Chokladpannacotta

av Anders Levén
  •  3h 25 min
  •  4 ingr