Pepparsås
Foto: Fredrik Sandin Carlsson

Pepparsås av
Nyhetsmorgon,  


En enkel guide till den godaste pepparsåsen!

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Fräs lök, pepparmix, vitlök, timjan och kapris i smör.
  2. Brän av med cognac, tillsätt madeiran o koka ner lite.
  3. Tillsätt grädden och koka ner någon minut till skön konsistens.
  4. Smaka av med salt.
  •  1,5 h
  •  71 ingr
Vegansk mix

Vegansk meze

av Bea Szenfeld
  •  77 ingr
  •  1h 15 min
  •  33 ingr
  •  1h
  •  28 ingr
  •  30 ingr
Rysk laxsoppa

Rysk laxsoppa

av recept.nu
  •  17 ingr
  •  8 ingr

Tomat -och hjortronchutney

av Anders Johnsson
  •  10 ingr

Messmörsås

av Anders Johnsson
  •  5 ingr
Blåmusslor escabeche

Blåmusslor escabeche

av Markus Aujalay
  •  18 ingr
  •  30 m
  •  14 ingr