Äggröra med dragon

Äggröra med dragon
Foto: TV4
Filip Fasten
Filip Fasten

Äggröra med dragon

9 ingredienser

Äggröra med dragon och svartpeppar. Serveras med stekta trattkantareller och rökt renstek.

Ingredienser

  • 10 ägg
  • 2 dl grädde
  • 20 g färsk dragon
  • 2 tomater
  • 600 g trattkantareller
  • 300 g varmrökt renkött
  • 20 g smör
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda ihop ägg och grädde, smaka av med salt.
  2. Stek kantarellerna i smör med salt och peppar.
  3. Värm äggblandningen i en kastrull på mellan värme och arbeta med en slickepott tills äggen börjar tjockna, dra då från värmen och arbeta vidare med slickepotten så ägg röran inte bränner.
  4. Lägg sedan upp äggröran på en tallrik, fördela svampen över och skär det rökta renköttet tunt över.
  5. Dela tomater och hacka dragon som fördelas över.