Dirty fries med inspiration från en känd hamburgare. Medan pommesen tillagas i ugnen gör du en oslagbart god dressing, skivar krispiga grönsaker och de sista minuterna i ugnen får lite god ost smälta på pommesen.
Fördela pommes på en plåt med bakplåtspapper. Ställ in i ugnen 20-25 minuter.
Skala och finhacka löken. Finhacka saltgurkan. Lägg undan hälften av löken och saltgurkan till att strö över vid servering.
Blanda ihop majonnäs, finhackad lök och saltgurka, senap, ketchup, vinäger, soja, vitlökspulver och lökpulver till en dressing. Smak av.
Strimla isbergssallad tunt. Riv cheddarosten.
Ta upp pommes ur ugnen. Fördela riven cheddar och hamburgerost bruten i bitar över pommesen. Ställ in plåten i ugnen igen och låt stå tills osten smälter, passa noga då det går fort.
Ta ut och toppa med isbergssallad, hackad lök och gurka. Ringla över dressingen!